Lookie lookie! I vår trädgård!

120224
Minsann! De är här – de första snödropparna. Hurra! Barnen blev, lite otippat, eld och lågor över att våren faktiskt är på ingång, och rusar, as we speak, runt i trädgården och letar efter krokusen vi sent omsider tryckte ner lite här och var därute. Finfint!

Lite ändrade planer blev det såhär i slutet av veckan – mormorbesöket blev instället (krya!) och så även läkarbesöket som var planen för dagen. Mitt sjuka öga skulle kollas upp men tiden blev (igen!) framflyttat pga personalbrist – och som det ser ut nu blir mitt återbesök först efter 17 dagar istället för efter 6 dagar som ögonläkaren rekommenderade. Det är främst trist för att jag måste fortsätta droppa lika ofta som tidigare tills någon doktor kollat upp det (och jag ser dåligt av dropparna), men det är även tråkigt för nu är oddsen inte speciellt goda för att jag kommer kunna sluta helt med dropparna innan vi åker på semester :sad: . Inget att göra något åt (tro mig, jag försökte minsann igår, jag är nog högst upp på ögonmottagningens svarta lista igår sedan jag förklarat vad jag tyckte om att jag aldrig får min tid för återbesök) så planerna för dagen blir istället att baka kanelbullar och ta med picknick till lekplats. Men först ska jag höra vad den nya prinsessan ska heta! Ha en fin fredag!

6 kommentarer på “Lookie lookie! I vår trädgård!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mormor

    Ja att springa runt o leta efter snödroppar med barnen i trädgården hade helt klar varit att föredra framför sjukstuga o influensa! :wtf: ‘
    Får njuta av bilden!
    Kram mormor


  2. Kommentar från: Bromans Bravader

    Nä men skojar du. Snödroppar! Då är ju våren här, på riktigt! (Ja inte här kanske, men snart…)


  3. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Såg också snödroppar idag! Hurra för våren!


  4. Kommentar från: Elenore

    Åh våren är på gång, underbart! Här har det varit sol med fem plusgrader idag, synd bara att det blåser svinkallt så det är inte så skönt ute.
    Himla tråkigt med ögat, hade nog också hamnat på ”svarta listan” om det var jag som råkade ut för det där. Hoppas dom inte skjuter fram det ännu mer sen.
    Trevlig helg!!


  5. Kommentar från: Akay

    Åh, så efterlängtat!! Måste ge mig ut i trädgården imorgon och se om vi också har fått några små vårtecken.


  6. Kommentar från: Snäckan

    Åh det är så underbart att våren nu är på intågande. Tänk vilka ljuvliga tider som ligger framför oss.

    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(