Kallt och frostigt

120213
Fick mer eller mindre gräva fram bilen imorse när vi skulle köra med Theo till skolan. -13 grader och ett tjockt lager snö och is på hela bilen. Vitt vackert och soligt. Passar dock ganska illa i kombo med regnbågshinneinflammation. Ju ljusare det är detsto mer känns det av. En åkomma som dessutom är en aning värre än jag kunde ana i fredags – jag har ganska ont fortfarande och dropparna jag tar i ögat (varje till varannan timme) gör att jag ser suddigt. Jag har ju dessutom synfel från början och det högra ögat som just nu är lite inflammerat, är vanligtvis mitt starka öga – dålig kombo igen. Jag har svårt att skriva på datorn, på telefonen, på ipaden, svårt att kolla Fejjan, sms, bloggar, wordfeud. Ja, jag vet, I-landsproblem. Men ändå. Lite värre är att jag har skitsvårt att köra bil när jag tagit droppar för jag ser suddigt. Insåg idag när jag kört med Theo till skolan att dagens övningar i form av läkarbesök med Noah och besök hos dietist (kring den mjölkfria kosten) skulle bli svårt att transportera sig till på eget bevåg. Svärföräldrarna gjorde en utryckning guld värd – farfarn passade och hämtade upp de stora barnen och farmorn agerade taxi och sällskap åt mig och Noah. Jag hade ett par ärende i stan som jag fick gjort också, och dessutom fick jag en för tidig födelsedagspresent – en jättefin jeanskjol från Esprit! Och så klarade vi av den här dagen också.

Hursomhelst, visst är jag på bättringsvägen även om det känns rätt så mycket fortfarande och det har defintivt varit jobbigt idag när jag inte bara kunnat hålla mig inne i ett mörkt rum med solbrillor på…. Därför blir det nu när alla barnen sover; mer droppar, soffläge och ett tappert försök att kisa mot tv:n på Familjen Annorlunda ;-) . Go kväll!

4 kommentarer på “Kallt och frostigt”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Du är grym!

    Jag hade förmodligen tvingat P att ta semester, grävt ner mig i sängen och gråtit. (eller det hade jag kanske inte kunnat… gråta alltså, då hade det kanske gjort ännu ondare?) Sedan hade jag ätit chokladbollar, smågodis och choklad tills det sprutade ur öronen, och gråtit lite till.

    Vilken dag alltså!

    *IMPAD*

    Kram!


  2. Kommentar från: Nettan (grannen)

    Vackra bilder! Krya på dig och ditt öga :)
    Kram


  3. Kommentar från: mammamia

    Hoppas det snart blir bra med ögat. Stor KRAM till er allihop och ha en mysig alla :kiss: dag !


  4. Kommentar från: Dagarna

    Stackare!
    Hoppas att det blir många molniga dagar nu så du kan vila ditt öga lite från det starka ljuset.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(