Sånt som livar upp en februaridag

120208
Pärlhyacinter och en god semla från byns bageri. Tur att vi åt den där semlan i söndags innan jag började mitt mjölkfria liv – jag är rätt nöjd på semelfronten efter en eller två så det gör inte så mycket att det inte blir några fler nu. För övrigt har jag hittat en hel del mjölkfria produkter nu så jag kan äta annat än banan till frukost, jag har redan börjat vänja mig vid den nya smaken på kaffet och nu inväntar jag med spänning någon form av förändring på minsteman. Ja, jag vet att det kommer ta ett tag innan man ser om det blir någon skillnad, men jag gillar att se resultat på en gång. Helst redan igår, typ. Men vi avvaktar. Håll tummarna!

Dagen idag bjuder på en lugn förmiddag. Sitter i skrivandes stund med en kopp kaffe vid datorn, två sovandes borderterrier (vi har borderbästisen på pensionat ett par dagar) under skrivbordet och en sovande bebispojke i vagnen i hallen. Jag är ganska trött för tillfället, av erfarenhet vet jag ju att nattammandet brukar börja ta ut sin rätt sådär fyra-fem månader, så jag försöker verkligen ta de tillfällen som bjuds dagtid för att vila lite. Även om jag inte är speciellt bra på det. På förmiddagarna, när storkillarna är iväg, är jag ju oftast inte speciellt trött, utan det brukar bli värre senare på dagen.

I eftermiddag ska jag och småbrorsorna gå med storebror till skolsyster och eventuellt, om vi orkar, åka till banken för att göra (något så ovanligt som) en insättning. Jag fick nämligen ett infall i söndags och slängde ut min gamla kamera på Blocket – den har ju legat och samlat damm ända sedan i våras då jag först lånade en riktig finkamera (5DmarkII) och sedan köpte mig en egen ny (60D). Jag trodde ärligt talat ingen skulle vara intresserad av att köpa en gammal 400D med ett tråkigt kitobjektiv, så jag tänkte faktiskt strunta i att försöka sälja den. Men döm om min förvåning när kameran var såld och avhämtad till utsatt pris bara 4 timmar efter annonsen kom ut på Blocket! Jag är ofta lat och tycker det är lite jobbigt att hålla på med Blocket och Tradera, men det här gick ju riktigt smidigt. Finfint.

4 kommentarer på “Sånt som livar upp en februaridag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: MariaL

    Bra att det går ok m kaffet. Hoppas på positiv effekt på lilleman nu då.
    Håller med på fm när man ev har möjlighet till lite vila så brukar jag vara som piggast!
    Bra med blocket, funderar på att göra ett ryck med.


  2. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Åh. Jag är SÅ sugen på en ny kamera. Har kikat på både 600D:n och 60:Dn. Men jag kan aldrig bestämma mig. Så det får vänta ett tag till…


  3. Kommentar från: Tittilina

    Semlor och blommor, det är grejer som muntrar upp i vintertid. Själv äter jag ju på tok för många semlor så här års. Hemgjorda minisemlor, små men naggande goda.


  4. Kommentar från: Birgit

    Håller tummarna hårt, hårt för att lille Noah ska känna en förbättring!!
    Kram mormor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(