Den sjätte

Fia skickade vidare en rolig utmaning till mig – gå in i den sjätte bildmappen i datorn och leta upp den sjätte bilden – publicera. Min sjätte bildmapp, placerad på skrivbordet, där jag oftast lägger mina fotomappar innan de hamnar på skivor samt den externa hårddisken, är mappen med foton från Theos förskola. Personalen fotar, till vår stora förtjusning, barnen en hel del, och i slutet av varje termin får vi alla bilder där Theo är med. Den sjätte bilden visar Theo en dag i december, då han och kompisarna lagat mat i geggamojjan :lol: .
090206
Jag är lite lat ikväll, så jag skickar inte utmaningen vidare till någon särskild, utan känner du dig manad – vassegó :smile: .

5 kommentarer på “Den sjätte”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: HUSnrNIO

    Härligt när man kan få bilder tagna under dagistid. Kul bild. Trevlig helg.


  2. Kommentar från: MillaD

    Vilken harlig bild! Att kladda ar val det basta som finns i den aldern :-)!

    Jatte fina tavlor till killarna! Och beskrivningen av Theo hade lika garna kunnat galla Nils. En salig blandning av varldens goaste och varldens argaste just nu :-D.

    Hoppas ni blir av med forkylningarna snart! Man blir ju skogstokig av att ga hemma i flera veckor sa dar.
    Kram!


  3. Kommentar från: smile

    Hej! Tack för hälsningen och besöket! Härligt med dagisbilder. Vi har också haft fantastisk personal som varit duktiga på att förevriga dagisåren. Ett kärt minne för barnen och härligt för oss föräldrar att få en inblick i vad våra små gör om dagarna när de är på dagis. Fortsatt trevlig helg!


  4. Kommentar från: ann

    Har lagt upp min 6:a nu :)


  5. Kommentar från: Lotta

    haha, vilken härlig bild på en lerig Theo!!! :)

    Kram!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(