Direkt från nittiotalet

120117
Noah har fått en ny jacka. En nygammal liten herrjacka i manchester med pälskrage, som jag köpte vintern 1995. Till hans storkusin, som nu mäter 185 centimeter över havet och snart fyller 17 år. Kära syster har sparat och bevarat och skickat vidare. I skick som ny och lika fin nu som då tycker jag. En mild skånevinter som denna passar jackan perfekt att ha på minsteprins i babyskyddet när vi ska någonstans med bilen. Det känns dessutom roligt att kunna återanvända somliga plagg till mina egna barn – åtminstone sådana som den här som känns tidlösa – som jag en gång köpte till en liten pojke som nu blivit stor för länge sedan.

Gråa januaridagar passerar. Vi tar dagen som den kommer. Minsteprins har kommit in i en period av sämre sömn så jag är ganska trött. Idag har Noah gjort premiär på babysången med kompisarna från föräldragruppen. Sångstund, fika och massa prat med de andra mammorna på Öppna förskolan. Gemensam promenad hemåt. Ja, jag trivs. Det är liksom min kopp av te, det här med att vara föräldraledig ♥.

8 kommentarer på “Direkt från nittiotalet”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Vad roligt med sådan återanvändning, mycket söt :)


  2. Kommentar från: Bromans Bravader

    Åh vad jag avundas dig. Jag vill också gå på öppna förskolan och fika med mammorna… och hänga hela dagarna med mina fina barn! Inte sitta i bilköer och telefonmöten…
    Kram


  3. Kommentar från: johanna

    Det låter supermysigt. Jag skulle inte tacka nej till att vara föräldraledig några veckor. Men Alfred skulle nog klättra på väggarna här hemma. Han vill vara på dagis och leka med ”sina vänner”.


  4. Kommentar från: Kristina - ingen vanlig dag

    Härligt att många kan använda och dra nytta av plaggen. Jag får också kläder, som jag själv köpet till Lillemans kusiner för några år sen och det känns bra. Man köpte dem ju för att man gillade det.

    Angående olivträdet så var jag livrädd för att det skulle dö inom en vecka. Hade ju hört hur svårt det skulle vara. Men det har snart levt ett år. Hemligheten verkar vara mycket vatten – helst dusch och stå och dra vatten en gång i veckan. Kör till, de är ju urfina!

    Kram.


  5. Kommentar från: mormor

    Oh kommer en sentimental tår! Kommer så väl ihåg när vi köpte kläder till den nu 185 långe äldste killen i kusinskaran! Ska bli så kul att se lille Noah i den nu!
    Kram mormor


  6. Kommentar från: MillaD

    Oj vad mycket du hunnit blogga om sedan jag var inne senast. Skoj att se foton fran era hogtider och grattis till lilleman som blivit dopt :-). Vad jattefint det blev pa lilla toan dessutom. Kram


  7. Kommentar från: mammamia

    Åh vad kul att återse Kevins lilla jacka :smile:! Jag minns det som det var i går så glad jag blev när du köpt den till honom! Kan tänka mig att den kommer att klä lille Noah som en prins :kiss: ! KRAM


  8. Kommentar från: Liza

    Det är verkligen min kopp av te det också…men nu är det slut på lyxlivet för mig och tillbaka till verkligheten….Känner ju inte att jag kan skaffa en tredje bara för att få vara mammaledig…*ler*

    Men jag känner att det är perfekt att jobba 80%, man får allt!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(