Den sista lovdagen

20120109-223051.jpg
Imorgon är det dags för rutiner igen. Tillbaka till ordning och reda, tider att passa, slut med frukost till klockan 10 och pyjamas fram till lunch. Vi har haft ett skönt jullov och jag trivs allra allra bäst när jag har alla mina grabbar omkring mig.

Idag har vi avslutat lovet med att promenera hunden, röja ut julen, träffa kompisar för trevligt lekplatshäng och pannkaksfika samt bygga en galet stor tågbana. Imorgon måste jag ställa klockan för att hinna i tid till skola och dagis (tur att första dagen är en tisdag, då börjar Theo nämligen en timme senare) och ikväll har jag förberett kläder, väskor, extrakläder, gympapåse och till och med letat fram kläder till mig själv – allt för att förebygga major brake downs när vi ska iväg. Efter jag har lämnat storkillarna imorgon ska jag och minste på föräldragrupp på BVC – det ska bli trevligt.

Ruskvädret fortsätter ute. Det blåser och tokregnar. Vår gräsmatta liknar träskmark och framsidan, som tjänstgör som fotbollsplan, påminner mest om en leråker. Trots att avsaknaden av snö är väldigt praktisk ur barnvagnssynpunkt, börjar jag tycka att det hade varit ganska trevligt med ett par veckors snö som omväxling. Well Well. Vi får se. Nu – over and out!

3 kommentarer på “Den sista lovdagen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dessi at [Home and desire]

    Nej, ingen snö! Jag är så nöjd som det är! Hellre regn och rusk och snö nästa vinter ;)


  2. Kommentar från: Att vara någons fru

    Jag kan inte bestämma mig – snö eller inte snö.


  3. Kommentar från: Annika

    Nej, för sjuttsingen INTE snö. Mycket hellre milt och lite regn. :smile:

    Kram.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(