Getting ready

111223
Vi pysslar så sakteliga idag. Gör lite mer julgodis (i år har jag gjort bountybollar, lakritskola, knäck och fudge. Och saffransbiscottis), äter upp julgodis (lakritskolan rök först. Grymt god. Nu är knäcken på upphällningen. Men whattheheck, man äter ju ändå så mycket annat på julafton, eller hur? Efter helgerna måste vi gå på socker-detox), spelar nya spel (vi firade ju en liten första-jul igår med min mamma + syster med familj, så barnen fick lite klappar redan då), fixar lite här, grejar lite där. Trycker i nejlikor i apelsiner. Sakta men säkert. Ingen stress. Det blir julafton ändå, jag lovar.

Julskinkan är klar, griljerad och provsmakad. En ny omgång tomtegröt kokar sig själv i ugnen (grymt smart inte sant?). Ikväll när barnen har somnat ska vi slå in klapparna. Det har blivit någon form av ofrivillig, men ganska trevlig tradition för mig och Pär – att sitta uppe på tok försent med alla paket kvällen innan julafton. Vi har hejdlöst svårt att få tummen ur innan vi har kniven på strupen, men med en massa glögg brukar det bli riktigt trevligt :love: .

3 kommentarer på “Getting ready”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mrs. b

    Kikar in lite snabbt för att önska er en riktigt God Jul! Låter som ni har koll på läget & utan stress (här har det varit lite motsatt, tyvärr, men imorgon vet jag att jag i alla fall får sätta mig ner i soffan och ta det lugnt.)


  2. Kommentar från: Elenore

    Låter som en mysig tradition med paketinslagningen tycker jag. Önskar er en riktigt God Jul!!


  3. Kommentar från: Anna

    Så brukar vi också göra! Ganska mysigt..men vilken tid det tar att slå in allt…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(