Tisdagsglimt

111122
Det är skillnad på olika. Dagen idag har varit mycket mer harmonisk än igår. Bebisen har sovit bättre inatt med direkt följd att mammans tålamod räcker mycket längre. Farmorn har varit på besök och vi har haft både trevligt sällskap hela dagen och dessutom fått massor av nybakade kanelbullar. Jag har till och med hunnit dricka mitt kaffe – varmt – medans minstebror gymmade och lillebror byggde kapla. Det är vardagslyx det. Det har blivit en promenad och tid att få lite ordning här hemma. Fina grejer det ♥.

Och apropå ingenting. Läs den här artikeln. Jag gillade den. Skarpt. Jag försöker anamma de små stunderna. Som nu. När jag faktiskt fått 10 minuter all by myself vid datorn medans minste tagit en tupplur, lille är på simskola med pappan och store kollar på Hjärnkontoret. Och därmed är batterierna laddade igen för att fixa sista racet med nattning och röj in da kaos house. Sedan ser jag fram emot en stund i soffan med en bok (jag läser serien om Cecilia Lund just nu). Och ett par av de där kanelbullarna. Det behöver inte vara svårare. Det duger fint så för mig just nu. Trevlig kväll!

3 kommentarer på “Tisdagsglimt”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dagarna

    Visst är det så att man får passa på att njuta de små stunder man kan sitta ner och göra ingenting, sitta vid datorn eller bara få dricka en kopp kaffe.


  2. Kommentar från: Birgit

    Så gott att höra att det varit en så bra dag för er!
    Kram mor


  3. Kommentar från: mammamia

    Somliga dagar är helt klart bättre än andra…skönt med soffmys och en bok :smile: den är verkligen sååå bra den serien! KRAM





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(