Två för en

Så – två tips på en blogg: Först. Titta in på den här underhållande och välskrivna bloggen om mammalivets glädjeämnen och vedermödor: [Lisas Onekligen].
Och sen, ett tips på ovan nämnda blogg, det där brevet skulle nämligen kunna varit skrivet till mig. Kanske även till andra i samma situation – där slog hon nämligen huvudet precis mitt på spiken :lol: . Att det ska vara så förbaskat svårt att gå och lägga sig i tid. Jag tror jag är en förklädd Alfons Åberg. Jag ska bara. Och så undrar jag varför mina barn ständigt ”…ska bara”. Äpplet faller inte långt från trädet sägs det ju, så jag kanske ska rannsaka mig själv en aning innan jag suckar över allt barnen bara ska ;-) .

Hursomhelst. Dagen idag har so far förlöpt väl. Vi är igång efter höstlovet och jag klarade att lämna storebror i skolan i tid. Yeiiih! Nu skrotar jag, lille och minste runt här hemma. Vi ska fylla på mer mat i fågelhusen och kanske slänga ihop nåt bakverk till eftermiddagsfika. Det låter som ett fullgott dagsverke, inte sant?

2 kommentarer på “Två för en”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Johanna

    Det låter toppenmysigt! Själv sitter jag på jobbet och längtar hem. Ska nog gå lite tidigare idag…


  2. Kommentar från: Annelie

    Låter som en perfekt start på veckan.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(