Vara nära

Nu är han äntligen stor nog för att sitta i bärselen, minsteprins. 3500 gram måste man väga och det hade han passerat med god marginal tidigare i veckan. Det har emellanåt varit lite svårare att få honom att komma till ro de senaste dagarna och då är det bra att ta honom i selen, så man får händerna fria att göra nåt annat. Som att hjälpa nåt av de andra barnen. Eller lägga in tvätt. Eller plocka i disken. Eller blogga.

Trevlig helg! Vi ska hälsa på nya kusinen, äta middag med vänner, spela fotbollscup (Theo), sova ikapp missad nattsömn (jag) och fortsätta förra helgens lövkrattande.

20111104-161546.jpg

4 kommentarer på “Vara nära”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sara

    Härligt att han vuxit i selen, det är ju så smidigt att kunna bära och ändå ha händerna fria. Du har ju lite annat att pussla med också.
    Arvid gillar inte selen och sjalen är han så inklämd i så då måste han nästan redan sova för att acceptera. Ja och då är ju poängen med det inte så stor eftersom han sover bra i sin säng när han väl somnat. All vaken tid måste jag dock bära. Han gallskriker i samma ögonblick jag lägger ifrån mig honom. Tur att mycket kan uträttas med bara en hand ;-)

    Ha en mysig helg och sov gott! ;-)


  2. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Har en sån sele som jag vill börja använda men de sa på BVC att de måste vara stabilare. Skulle vara så skönt att kunna göra två saker samtidigt ibland, :smile:


  3. Kommentar från: Birgit

    Så gott att vara mamma så nära!
    Kam mor


  4. Kommentar från: Mimmi

    Åh. Var det viktbaserat… Bra att veta. Hade glömt :) Och med det fick jag tummen ur för att hämta ned den och påsen till den från vinden. Superbra när man inte orkar släpa vagnen. Kram och tack för senast. Supertrevligt.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(