111008
Ville bara säga stort tack för alla gratulationer vi fått i samband med minstemans ankomst till världen! Så mycket omtanke! Just nu går vi mest runt i bebisrus här hemma – lille Noah är så snäll och mysig, sover och äter mest. Den här första veckan har mest gått åt till att få honom att äta ordentligt, han har varit trött och sovit mycket så det har varit ett kämpande med att få i honom tillräckligt med mat och att hålla honom vaken under amningen. I fredags var BVC här och då hade viktkurvan vänt uppåt igen, från att tidigare gått ner en bit mer än brukligt, så nu känns det lugnare igen.

Många har även frågat om jag nu efter förlossningen är helt återställd efter min blodpropp. Jag har en bit kvar till att bli friskförklarad, men är redan mycket mycket bättre. Redan när jag klev upp några timmar efter snittet var andningen lättare och mina fötter var inte blå längre. Jag har, trots nattamning och lite sömn, varit mycket piggare den senaste veckan än vad jag varit på över ett halvår. Jag har äntligen kunnat gå promenader igen – otroligt härligt och mycket mer uppskattat än någonsin tidigare. Jag kommer dock få medicinera för att behandla proppen i lungan i 3-6 månader till. I veckan som gick har jag börjat få ta blodförtunnande tabletter och när de har uppnått rätt effekt kommer jag kunna sluta med sprutorna – otroligt skönt! Man har också startat en koagulationsutredning för att försöka ta reda på varför jag fick propppen från första början då jag vare sig har ärftliga faktorer eller en enda annan riskfaktor för att drabbas. I framtiden kommer jag sannolikt få medicinera med sprutor varje gång vi ska flyga någonstans. Men – so far, so good!

Kram & Trevlig lördag!

8 kommentarer på “♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Så skönt att du är piggare! Härligt! ♥

    Kram kram

    Pssst…. kolla min blogg, jag publicerade bilder idag. :)


  2. Kommentar från: Helena

    Så skönt att höra att du redan mår bättre och att det är bra med Noah.
    Kramar från hela familjen Nilsson


  3. Kommentar från: Dagarna

    Så skönt att du redan mår bättre nu.

    Kram


  4. Kommentar från: Liza

    Sååå skönt att höra!!


  5. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Härligt att höra att ni mår bra/bättre! Här lullar vi också på i bebisrus. Herregud, vilken förändring i livet! Njuter av varje sekund!:)


  6. Kommentar från: Linda

    Skönt att höra att du mår bättre!
    Var rädda om varandra!
    Kram


  7. Kommentar från: jack

    Så SKÖNT att du mår bättre! Jag känner lättnaden och glädjen över dina promenader ändå hit. Det är ju även något speciellt över just höstpromenader.
    Stor kram och grattis igen!


  8. Kommentar från: Snäckan

    Skönt att det gick så bra med allt trots den där hemska proppen. Nu hoppas jag att du fortsätter följa samma förbättringskurva.

    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(