En märklig dag

Somliga dagar känns bara helt… konstiga. Egentligen inte av någon speciell anledning heller. Redan sent igårkväll, när jag hunnit sova en dryg timme, vaknade jag till med känslan av att jag glömt bort något. Och jag avskyr när jag glömmer bort saker så att min planering spricker. Just det – planeringsdag på förskolan. Ingen skada skedd ändå, vi kom ju på det i tid så Pär, som skulle lämna idag, slapp stå med en förväntansfull Kasper utanför en låst avdelning. Sedan blev natten helskum. Förvisso sover jag dåligt för jämnan nu, men inatt fick stackars maken plötsligt sjukt ont i tumme och pekfinger, så vi blev vakna halva natten. Dessutom fick han galet ont utan minsta synbar anledning. Att det gjorde ont, var däremot fullt synligt, jag har inte sett honom ha så ont sedan den där tandvärken i en visdomstand för typ 10 år sen. Doktor Google kunde inte ge oss bättre besked än att det kanske kunde vara Karpaltunnelsyndrom, som ofta drabbar gravida, men att gå in så mycket för att vara delaktig i graviditeten vore väl ändå att ta i kan man tycka ;-) ?! Det blev ett besök på byns vårdcentral på förmiddagenoch givetvis kunde ingen där heller lista ut vad problemet var, men ett recept och några tabletter ska troligtvis lösa det hela. Vi får se hur det fortlöper. Förhoppningsvis går det över. Vi behöver åtminstone en helt kurant förälder i det här hushållet.
110912
Så det har blivit en sorts konstig hemmadag idag. Jag klarar definitivt sömnbrist, utöver det vanliga, väldigt dåligt just nu, så jag har varit tokigt trött hela dagen. Pär har försökt jobba lite hemifrån med pekfingervalsen på laptopen med den defekta vänsterhanden, Kasper har lekt med djur och kaplastavar och Lotta kom och fikade med mig en stund (tack för trevligt sällskap!). Theo lekte med kompis hela eftermiddagen och jag fick ett ryck och var huslig så det räcker ett bra tag fram över; bakade vårt favvobröd – Leilas tekakor – och gjorde köttfärslimpa. Samtidigt. Det ni!

Det varma behagliga vädret vi hade i eftermiddags har bytts ut mot värsta höstrusket och trots att klockan bara är åtta är det kolmörkt ute. Nu tänker jag tända ljus, göra te och krypa upp i soffan, läsa bok, spela WF, zappa och invänta den där Katia som sägs vara i antågande. Förmodligen kommer jag inte hålla mig vaken speciellt länge. Trevlig kväll!

5 kommentarer på “En märklig dag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Läste ikapp lite och vill bara säga lycka till nu med bebben! Det kommer att gå jättebra :)


  2. Kommentar från: CissiE

    Men usch då! Hoppas att han repar sig snabbt!

    Vilken kreativ lek av Kasper! Noah skulle aldrig kunna sitta så koncentrerat och organisera…


  3. Kommentar från: mormor

    Vad påhittig Kasper är! Riktigt organiserad lek!
    Pär: Hoppas det går över snart o att du får vetavad det är!
    Kram


  4. Kommentar från: mammamia

    Hej på er! Vad skumt med det som drabbade Pär,hoppas det går över lika fort som det kom! Krya på dig Pär och stor KRAM till er allihop :smile:


  5. Kommentar från: Anna

    Skumt…man har ju hört talas om att folk sympati går upp i vikt när kvinnan är gravid men detta är kanske en smula långsökt ändå…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(