Diverse en vanlig torsdag

110908
Om frukt: Kaspers päronträd har gett frukt i år! Små söta päron. Kasper själv är inte så förtjust i dem, storebror däremot äter dem gärna.

Om sömn: Den stora hög-gravid-och klumpig-tröttheten (ja, alltså ännu värre än innan) tycks ha slagit till. Jag skulle kunnat sova huuur mycket som helst. Ja, men jämna avbrott för att gå upp och kissa då. Som tur är har jag ju två små guldklimpar som håller mig vaken.

Om ilska: Note to husband – det är ingen bra idé att sjabbla bort den höggravida, sjukskrivna hustruns Wordfeud konto. Speciellt inte som det där extremt beroendeframkallande spelet är en av de viktigaste sysselsättningarna preggot ifråga har just nu. Speciellt inte när den där gravidhjärnan inte kan komma ihåg ett enda username utan att använda vänlistan. Speciellt inte när hon har en skitbra match på gång där hon fick 234 poäng för ett ord. Ingen.Bra.Idé.Alls. Bra att lägga på minnet (och ja, jag förstår att detta kan tyckas ta oresonligt stora propotioner för en oinvigd i WF sekten. Men de som är lika fast som jag, förstår säkert. Och lägg då dessutom till höggravidhormoner och långsamma orörliga dagar. Think you´ve got the picture).

Om internet och öppenhet: Att blogga, vara personlig, bli privat – allt är frivilligt. Vem som helst har rätt att ta del av det jag skriver och de bilder jag väljer att lägga upp helt utan att jag kan kräva någon motprestation. Och jag vet allt det där. Men jag har för flera år sedan gjort ett val, där jag låser många inlägg som känns för privata för en öppen allmänhet att ta del av. För att få ta del av dessa krävs som bekant registrering och sedan någon form av motprestation där man ger sig tillkänna i form av exempelvis ett litet ”hej”, lämpligen i kommentarsfältet. Eller på annat lämpligt vis (det är dock inte så lämpligt att kommentera låsta inlägg på exempelvis Facebook. Då faller ju lite av tanken med att jag har låst inlägget ;-) ). Inte varje gång. Men nån gång ibland. Simple as that! Annars vet jag inte vem som använder sitt lösen. Jag har fått många nya som registrerat sig på sistone. Jag har minst lika många gamla registrerade besökare som inte heller ger sig tillkänna. Ganska många har inte hört av sig alls och jag förutsätter då helt enkelt att man inte använder sitt konto. Så nu rensar jag snart – vill man vara kvar får man helt enkelt ge sig tillkänna.

10 kommentarer på “Diverse en vanlig torsdag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mia

    Vad kul att ni fått päron, vi planterade ett äppelträd när Fabian föddes men det har inte hänt något ännu…hoppas på nästa år. Jag har också blivit beroende av Wordfeud, verkligen beroendeframkallade :)
    Jag är dålig på att lämna kommentarer, ska bättra mig! Sköt om dig!
    Kram


  2. Kommentar från: carina40

    Jag skapade ett wf konto men har inte kommit igång o vet inte riktigt vad det går ut på ;) får väl försöka läsa in mig på denna beroendeframkallande app! Hoppas det har löst sig med kontot så du slipper vara upprörd ;) ha en bra dag!
    Kram


  3. Kommentar från: MariaL

    Ojdå låter inte bra maken. ;-)


  4. Kommentar från: Mrs. b

    Stackars maken… förstår dig helt! :-)
    så roligt med päron! Det såg jättefint ut! Vi har ju äntligen fått lite äpplen på vårt träd. Fast lyckan ser ut att bli kort… det är nåt som har ätit på nästan varenda äpple nu och några har redan trillat ner pga det trots att de inte är mogna ännu :-/


  5. Kommentar från: Frida

    Hear hear!

    Alltså jag har ca 30 unika besökare varje dag och kanske vad… 5 kommentarer. Man blir ju glad när någon skriver ett hej eller dyl. Fast varje inlägg behöver man ju inte kommentera såklart. Jag tycker du ska rensa, jag funderar på at lösen skydda min blogg men det är inte så många som vet om min blogg, 30 unika är kanske 20 pers fast från datorn och sen en mobil? Jaja. jag funderar vidare.
    Din blogg är så bra, I love it. Du får med så mycket.
    Surt med WF tur att du fick det på bild, det är så skadat beroende framkallande.
    Puss o kram
    nu kudden


  6. Kommentar från: mammamia

    Hej min kära syster! Vet att jag är ur kass på att kommentera :wtf: men ska skärpa mig med det! Stor KRAM till er allihop :smile:


  7. Kommentar från: jack

    ‘Tillkänna’
    Jag är dock bättre på att kommentera här än jag är på att uppdatera min egen blogg … :razz: (Som jag för övrigt HAR uppdaterat.)


  8. Kommentar från: annaweb

    Roar mama, roar! :smile:


  9. Kommentar från: Annelie

    Jag erkänner att jag är lite dålig på att kommentera. Ofta nickar jag instämmande och surfar vidare på lånad tid…men det varken syns eller hörs.


  10. Kommentar från: Catharina

    Vi fick ett päronträd i bröllopspresent för åtta år sedan och i år är första gången som päronen blivit bra. De andra åren har de fått rost eller blivit pyttesmå. Tilde älskar päron och har stolt med sig till skolan av våra egna päron. Så kanske trivs päron när det är en skitsommar som i år??





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(