Fika-tajm

110906
Bebben har börjat bli lite mer sugen på sötsaker. Typ kakor, chokladpudding och sånt. Äntligen – om man frågar min man som aldrig uppskattat cravings i form av rädisor. Hur som helst, igår gick vi ett litet extravarv på väg från skola & dagis för att plocka lite äpplen. Vi har inga äppleträd i trädgården, men det finns ganska många vid cykelvägarna runt omkring vårt hus. För en herrans massa år sen (typ på 20-30-talet) var vårt hus boningshuset på en gård med en del mark och då fanns det mycket äppelträd på ägorna. Väl hemma vevade jag och Kasper ihop Leilas knäckiga äppelkaka – väldigt snabbt, lätt och gott. Ett bra tips är att gilla Leilas facebooksida – där kommer nya recept med jämna mellanrum :mmm: .

Dags att vila sig i form för en fullbokad vecka. Åtminstone med mina mått mätt; dubbla föräldramöten, barnmorskebesök, fotbollsträning, simskola, fotbollsmatch. Jag måste skriva upp allt annars finns inte en rimlig chans att jag ska lyckas komma ihåg…. Måste också försöka hitta några höstskor till Theo för en rimlig penning – hans fötter har vuxit 2,5 (!!) cm sedan vi köpte skor i våras, och gympaskorna han har nu sitter således väldigt preciiiis. Dessutom funkar inte de ända fram till att det är dags för vinterkängor. Jag har dock inte lust att lägga på tok för mycket pengar på höstskorna, det är så kort period de används och till våren kommer de med all säkerhet vara för små. Vinterkängorna är tillräckligt dyra… Tips?

En kommentar på “Fika-tajm”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cissi

    Tack för det här tipset – den var grymt god! Det var jag värd efter en hemsk sjuk-vecka som nu avslutas med vab istället… :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(