Idag

110809
Bebisen vill ha rädisor idag. Och sockerärtor. H*n kan även tänka sig lite vattenmelon. Och jag är en snäll mamma, så jag ger den exakt vad den önskar :mmm: . Det är ingen såndär jätteallvarlig craving, det där med rädisorna och sockerärtorna. Inte så att jag blir hysterisk om det inte finns hemma. Men det är rätt gott att knapra på alltså.

Försöker hitta en ny sorts vardagslunk. Det känns som om jag skolkar från jobbet och det grämer mig att jag är så svag i kroppen att barnen faktiskt har det roligare på dagis än hemma med sin mamma just nu. Det är nog det sistnämnda som är allra mest frustrerande – att inte vara i fysisk kondition att kunna hitta på saker med pojkarna. Men när sträckan på 150 meter ner till dagis är precis på gränsen för vad jag fixar måste jag acceptera att det är roligare för dem att leka med kompisarna där några timmar om dagen. Vi går ner vid niotiden och jag hämtar dem igen innan mellis.

Jag försöker få tiden att gå med att redigera bilder – har ju en hel del liggandes som väntar – läsa, spela wordfeud och kolla på (kassa) såpor. Bebben håller mig sällskap – jag tror inte att den här bebisen någonsin sover alltså. Pär konstaterade häromkvällen när jag låg i soffan och magen rörde sig som hela havet stormar att ”jösses vad vi kommer att få jaga den där ungen :love: ”. Haha. Vi får väl se om ett år eller så, huruvida han får rätt. Men när man läser på vecka 32 i min gravidapp (hur kunde man hålla redan på veckorna de andra gångerna, pre-iphone??) står följande att läsa: ”Barnet är nu ca 29 cm och väger ca 2 kg. Barnets alla fem sinnen fungerar. Barnet sover 90-95% av tiden, under de vakna perioderna tränar den på att andas, röra sig och öppna och stänga ögonen”. Sover 90-95% av tiden? I don´t think so ;-) . Igår var det besiktning hos barnmorskan och jag fick väl godkänt på alla punkter; blodtryck, magmått, hjärtljud, kissprov och allt sånt där. Skönt att det faktiskt finns några delar som fungerar med den här kroppen ;-) .

3 kommentarer på “Idag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mimmi

    Rädisor. Nyttigt. Min bebis vill ha cola i massor. Inte bra alls, men jösses vad jag skulla kunna vara med i en colareklam med min ”fybubblanvadgottsuckvidförstaklunken”. :) Krya på dig så gott det går. Slutet närmar sig.


  2. Kommentar från: sezzan

    Är du sjukskriven nu en tid frammåt?? Det tycker jag verkar vettigt! Se till att vila och vila och åter vila!Pojkarna hade super på förskolan och du får mer energi till de när de kommer hem! Gustav var en vilding i magen, kunde ta hela varv så det kände som att ngt skulle komma ut genom halsen och tyvärr är han lika vild nu förtiden…… ;-)


  3. Kommentar från: sezzan

    Nu har jag läst alla inläggen och fick själv svar på min fråga!!! ;-)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(