Firade

Vilket härligt kalas vi hade för grabbarna igår! Trädgården vimlade av barn, vuxna och hundar huller om buller – precis som det ska vara på barnens sommarkalas :-). Regnet öste ner hela förmiddagen men framåt tvåtiden började det klarna upp och när gästerna kom klockan fyra strålade solen! Det rejäla åskväder som utlovats kom inte förren långt senare på kvällen när kalaset var så gott som slut, och när det dragit förbi kunde vi och våra övernattningsgäster sitta ute i sommarnatten.

Vi serverade grillade köttfärsspett, potatissallad med parmesan och grönsaker, pajer, såser, rosenbröd och lite senare blev det såklart jordgubbstårta. Den sistnämnda i år med rabarberkompott, egen jordgubbssylt och vit choklad. Fiskdamm blev det också såklart. Alla verkade nöjda :-).

Grabbarna fick fina presenter med ett klart tågtema för Kasper och fotboll/star wars för Theo. Tusen tack alla som var med oss! Sprang några vändor med kameran, även om det inte blev lika mycket som vanligt i år- men det blir blir nog ett bildgalleri av det.

20110703-142829.jpg

En kommentar på “Firade”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anna

    Myspys! Vad har ni i färsspetten? Mer än köttfärs alltså. Och fastnar de lätt på grillspetten..Sugen på att prova men rädd att allt ska trilla av….





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(