Vila – hur då?

110522
Jag ska vila för att bli bättre. Det säger doktorn. Och jag ska lyda. Men hur vilar man? Jag vet inte längre. Förr, pre-barn, hade jag inga som helst problem med att ligga och läsa en hel dag, kolla på tv en hel söndag, surfa en hel förmiddag eller slappa i en solstol en hel semester. Numera är jag en ganska rastlös själ och att bara ta det lugnt och vila är faktiskt inte speciellt lätt. Förvisso somnar jag som en stock om jag lägger mig ner just nu men jag kan ju inte sova hela dagarna. Vad är godkänd aktivitet liksom? Redigera lite foton för skojs skull? Ta en promenad i sakta mak och fota lite vackra rapsfält? Vi får se vad det blir av veckan, men ja – jag ska ta det lugnt. Att läsa borde väl vara en perfekt aktivitet så jag köpte ett par nya böcker idag. Camilla Läckbergs Fyrvaktaren har jag stora förväntningar på (föregångarna har varit riktigt spännande), av den andra hoppas jag mest på lättsam underhållning.

5 kommentarer på “Vila – hur då?”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria

    Läsa är ju alltid bra. Fotoredigering i sakta mak o utan alltför mkt färdigställande o lugn promenad går säkert bra. Krya på dig!


  2. Kommentar från: Pernilla

    Jag känner igen mig i dig…Jag tycker det är himla svårt att försöka vila/sova hemma när alla andra är vakna. Jag kan liksom inte slappna av.
    En promenad med kameran skulle vara vila för mig eller boka en tid för fotvård såhär inför sommaren. Det gör nog själen gott.
    Krya på dig! Kram


  3. Kommentar från: Frida

    Det hela beror ju på vad som klassas som vila.
    Vila ska du.
    Sova är stressande om man är en rastlös själ men tänk på alternativet. Vila hemma eller vila på ett sjukhus?
    Har också en oläst fyrvaktaren hemma… men det blir hela tiden ”jag ska bara…” innan jag tar fram den.
    Kram vännen, klappa magen och ta det piano!


  4. Kommentar från: Therese

    Läsa är en perfekt aktivitet för vila :) Fyrvaktaren är dessutom superbra, som alla hennes tidigare böcker! Trevlig läsning!


  5. Kommentar från: elsklingen

    Ååå så härligt att få ordinerat vila. Man kanske ska besöka doktorn ;) Hoppas du finner din ro =)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(