I syrenernas tid…

110508
…är det fantastiskt vackert ute, men även ganska stressigt. Som alltid i slutet av en termin. Mycket jobb, mycket hemma – och det i kombination med att jag har ganska svårt att anpassa mig till att sjukdomen jag har ådragit mig gör att jag snabbt blir väldigt, väldigt trött. Och det är inte alls lätt att förlika sig med. Kontentan blir således att jag försöker köra på som vanligt och det går ju inte alls, med resultat att jag orkar ännu mindre. Well well. Det ska sannolikt bli bättre vad det lider (även om det tar längre tid än vad jag hade förväntat mig), och förhoppningsvis lär jag mig väl också att känna efter bättre var gränsen går.

Idag har vi varit på Ikea och otroligt nog fått med oss alla delar i det nya förvaringssystemet vi ska ha i vårt lek/datorrum. Vi håller på att bygga om vårt gamla skafferi på nedervåningen till en toalett, vilket innebär att massor av förvaring har försvunnit när vi började på del I av projektet (att byta den gamla källartrappen mot en spiraltrappa). Men nu ska vi nog får ordning och reda igen, Pär monterar hyllor för fullt :smile: . Sedan ska del II, själva toaletten, påbörjas. Första steget är att göra ett nytt dörrhål. Sakta men säkert.

Fotona från barnfotograferingen jag gjorde i påskas är färdiga och levererade – alla nöjda. Tänkte lägga upp ett par favoritbilder till sedan. En vacker dag tänkte jag få ihop en liten portfolio med de fotouppdrag jag har gjort samt egna favoritbilder.

3 kommentarer på “I syrenernas tid…”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mrsbandco

    Det har jag helt missat – så tråkigt med din sjukdom! Hoppas att medicineringen gör att du mår bättre och blir frisk! Den här tiden på året är det mycket, hoppas du har möjlighet att ta det lugnt & vila upp dig mellan varven. Kram!


  2. Kommentar från: mammadagar

    Skönt att du ändå börjar känna lite bättre var gränsen är, på nåt vis är det väl lätt att bara köra på som vanligt…. Den här tiden på året är det så mycket man vill göra men det går ju tyvärr inte att få in allting på schemat. Dygnet har ju inte hur många timmar som helst :razz: Tyvärr!

    Jätte fina foton förresten från fotograferingen!


  3. Kommentar från: Birgit

    Inga syrener som blommar här ännu.
    Var rädd om dig!!!!
    Kram mor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(