Fin elefant

090108
Ibland kan vardagssysslorna bli ganska enahanda. Man gör samma sak, om och om igen. Plocka ur diskmaskinen, plocka i diskmaskinen, laga mat, fixa mellis, torka bordet, torka barnen, torka hunden, bära ner tvätten, lägga i tvätten i maskinen, bära upp tvätten igen, (viker tvätt gör jag dock så gott som aldrig – jag avskyr avskyr avskyr det och är ytterst tacksam att Pär är grym på att vika tvätt, och gör det nästan varje kväll framför hans absoluta favoritprogram på TV; Mythbusters :wink: ) and so on.

Hur som helst, vardagen kan faktiskt livas upp genom något så enkelt som att få servera mellanmålet på en ny fin bricka :smile: . Den söta elefantbrickan finns för 49 riksdaler på Ikea – som hittat. Fin, inte sant?

11 kommentarer på “Fin elefant”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Ulle

    Vardagsfint…:) :-P


  2. Kommentar från: Lotta

    underbart fin!!
    god fortsättning på det nya året!!
    kraaaam


  3. Kommentar från: Linda

    Jättefin!


  4. Kommentar från: Sara

    Jo visst kan det bli lite väl enformigt ibland. Speciellt när manfår göra det mesta själv… suck suck!


  5. Kommentar från: Therese

    Ja, visst är den fin :) Har den också, ikea är bra. Så stor kasper har blivit! Hoppas han kommer trivas i sitt nya rum. Min erfarenhet är att de brukar sova lite bättre i eget rum, för omedvetet så stör man varandra tror jag…


  6. Kommentar från: isabels värld

    Det där känns igen :smile: Vilken söt bricka!! Den har jag missat på Ikea. Trodde jag kunde deras sortiment utan och innan :wink:


  7. Kommentar från: isabels värld

    Jag lägger in dig som länk hos mig förresten. Ok va?!


  8. Kommentar från: Pia

    Men så fin!!


  9. Kommentar från: Hilda

    Gött det var att läsa ditt inlägg idag för just nu känner jag precis likadant! Kännsinte som om jag gör annat än plockar i och ur diskmaskinen. Så g på ett inredningsprogram där de satte in två maskiner för att slippa detta. Tanken var att de inte skulle ha så mycket vardagsproslin i skåpen utan plocka direkt från maskinen. Lät rätt smart.


  10. Kommentar från: Cissi & Noah

    Jättefin!!


  11. Kommentar från: Anna

    Vi har samma smak! Vi har elefanterna på dricksglas. Det finns förresten en affär (ja typ den enda förutom konsum) här i Kågeröd som du kanske skulle gilla. Kolla in http://www.madameplantier.se

    Kram! Trevlig helg!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(