Glad påsk!

110422
Skärtorsdagen inleddes med ljuvligt väder. Jag spenderade hela dagen med en glad barngrupp och härliga kollegor bland vitsipporna i skogen. Vi åt nybakade kanelbullar, blåste såpbubblor, njöt av solen, åt hamburgare som kom levererade från skolan och jag konstaterade att jag har ett fantastiskt jobb :pleased: . Väl hemma blev det fika i trädgården och lite senare grillning och middag på altanen. Underbart! Som jag har längtat efter det här – detta är den i särklass bästa tiden på året. Ja, sommaren kommer givetvis inte långt efter, men våren smäller nästan en liten aning högre med träd som slår ut och allting väntandes framför sig.

Nu ser vi fram emot en lång helg tillsammans – påsken är min favorithögtid. Idag ska vi påskpyssla lite och äta middag med familj och vänner ikväll. Imorgon blir det påskbúffé här hemma och för övrigt tar vi dagen som den kommer under helgen. Strålande vackert väder har också utlovats :kiss: . Glad påsk!

4 kommentarer på “Glad påsk!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annelie Johnsson

    Tack detsamma!! Vädret ser lovande ut , så det kommer nog bli en skön helg, även om vi har en prickig liten kille som mestadels får stanna inomhus.

    Kram!!


  2. Kommentar från: Mrs. b

    Här avnjöt vi också årets första grillmiddag ute igår – härligt!
    Glad Påsk!


  3. Kommentar från: carina40

    Vi hade kalas för min man igårkväll o då kunde vi sitta ute o äta här med =) Underbart!!
    Jag önskar er en skön helg.
    Kram


  4. Kommentar från: IaY

    Härligt att sitta ute o äta! Njut av ledigheten! Glad påsk på er.
    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(