Drömkameran

Fick testfotografera lite med en Canon eos 5D mark II igår. Ojoj. Vilken. skillnad. mot. min. gamla. 400D. Vilken skärpa! Till sommaren ska jag använda just den kameran vid en fotografering :smooch: . En ny kamera till mig står annars allt högre på önskelistan. Det blir ingen 5D mark II för min del dock, utan en lite enklare, men mycket bättre än min gamla är tanken att jag ska köpa; en 60D. Jag tror det är en bra mellanvariant när man vuxit ur sin första systemkamera och inte kommer så mycket längre med den. 60D är fortfarande relativt liten och smidig och ta med sig, och ska förhoppningsvis passa mig, som mest hobbyfotar, perfekt :smooch: .

Tog några snabba foton nere vid havet igår bara för att känna på kameran. Bara sådär rakt ut i luften utan större eftertanke. Kvällssolen sken och jag hade sällskap av en annan fotofåne ;-) . Inspirationen kom så sakteliga tillbaka – på sistone har det mest varit grått annars. Resten av kvällen spenderades med kära vänner och god mat. Me like ♥.
110320

7 kommentarer på “Drömkameran”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria, Fille och Cosmo

    Vad härligt det ser ut med en solskenspromenad vid havet. Vi hade strålande väder igår och jag kunde sitta vid solväggen i tunn tröja och känna kinderna ta färg.
    Men idag är det jämngrått. Vilken skillnad i humör det blir då.

    Kram M,F&C


  2. Kommentar från: Charlotta

    Vad kul att höra att du beslutat dig för att anta uppdraget. :smooch:

    Kram kram


  3. Kommentar från: Dagarna

    Jag märker stor skillnad mellan min nya och när jag lånar svägerskans 400D (min gamla)
    Fler inställningar så man kan utvecklas mer


  4. Kommentar från: IaY

    Härliga bilder! Man blir ju såklart nyfiken på ditt fotouppdrag ;) Med våren kommer förhoppningsvis mycket inspiration. Jag har saknat en del nu i vinter, men det finns hopp! Kramar


  5. Kommentar från: oddbrownbird

    Gaaah, håller på och dealar med mig själv fram och tillbaka om en mark II. Kan inte komma på en enda anledning i slutänden, varför jag INTE skulle köpa en. Ja förutom priset då kanske.

    He he.


  6. Kommentar från: Karinsfotoblogg

    Ohh…. jag vill också ha en fullformatare! :D Härliga bilder!!!


  7. Kommentar från: Hallon

    Det var längesedan jag var härinne märkte jag. Härligt med bilder från Österrike, ser ut som om ni hade det bra. :)
    Jag har aldrig fotat med fullformatare men jag uppgraderade mig till en 40D för kanske ett och ett halvt år sedan och jag måste säga att jag är mer än nöjd. När jag sedan köpte ett 50mm 1.4 så blev det ännu bättre! Rekommenderas. :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(