Drömmer

110227
Vintern känns galet lång i år. Kylan kryper innanför skinnet och jag är konstant lite småfrusen. Ett par minusgrader blir på den skånska kusten genast många fler i snålblåsten. Fotot ovan är taget i vår trädgård den sista maj förra året. Tre månader bort. Ett annat foto som får upp hoppet en aning finns här.
Äntligen är vi alla, peppar peppar, krya. Ingen feber och inget kräk. Men energinivån är ack så låg. En härlig kväll med årets första grillmiddag (!) piggade dock upp igår. God mat, trevligt sällskap, glada skratt och ett roligt spel. Tack kära ni!

Idag såsar vi runt här hemma. Min företagsamhet och inspirationsnivå är nere på all time low. Pär är flitig och röjer i källaren – där finns uppenbarligen lådor som vi inte har packat upp sedan förrförrförra flytten som gick mellan någon av våra studentlägenheter. Märk väl att då har vi bott i vårt hus i snart fem år – sannolikt behöver vi kanske inte sakerna i de där lådorna då ;-) . Jag gör inte speciellt mycket nytta alls. Drömmer om varmare dagar precis som tidigare i veckan. Funderar på sommarsemester. En vecka i Grekland? Stuga i Bohuslän? Astrid Lindgrens värld? Vi får se. Det känns inte direkt som om idag är en dag då vi kommer fatta några beslut överhuvudtaget.

7 kommentarer på “Drömmer”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Gunnel

    Jag tillhör kanske hamstersläktet, men jag tycker till min mans fasa, att det mesta är bra-att-ha.


  2. Kommentar från: Liza

    Astrid Lindgrens värld är att rekomendera varmt! Wilma älskar det!!Vi var där förra sommaren och kommer återvända till sommaren igen!!!¨

    SKönt att ni är friska igen!!


  3. Kommentar från: Maria

    Snart kommer våren! Är iaf lite ljusare nu, men här är de ledsamt massa snö o is kvar. Jag har sagt det förrut, men kan någon trolla mig till april? Hänger du med?


  4. Kommentar från: Karinsfotoblogg

    Underbar bild! Älskar tonen i den! Och den får mig naturligtvis att läääängta efter vår och blommor :)

    Hoppas ni får hålla er friska nu!
    kram


  5. Kommentar från: IaY

    Jag längtar också efter vår och sommar och funderar mycket på semestern. Mallis, Öland eller vad? Svårt det där, man vill ju att det ska bli perfekt ;) Kramar


  6. Kommentar från: Mia

    Skönt att ni är friska igen, så jobbigt med denna årstid med massa sjukdomar..

    Vi har bokat resa till Mallorca och åker i början av juni. Sedan blir det garanterat Bohuslän, ett måste varje år för mig :)


  7. Kommentar från: Anna

    Jag kan inte minnas att jag något annat år längtat så här mycket efter vår och sommar…Här blir det en vecka på Öland. Igen. Hann inte med allt vi ville sist! :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(