TreaFemma

110220
Jag är ingen storfirare av födelsedagar. Inte min egen iallafall – inte så hemskt förtjust i att ha stora fester och stå i centrum. Firar andra gör jag däremot gärna. Men i fredags fyllde jag ändock år. Jag är nu tydligen officiellt närmare fyrtio än trettio. Well well. Nu pratar vi inte mer om den biten. Pär gjorde sitt allra bästa för att planera en överraskning för mig, men eftersom hans fru är ett kontrollfreak, och han och hans medkumpan (min mamma) dessutom är minst sagt dåliga på att ljuga fick jag snart reda på hur planen såg ut. Med tanke på familjens hälsostatus varit i veckan som gått kändes det som om det kanske inte skulle kunna gå och genomföra något firande alls, men även om jag var krassliga och barnen kräksjuka (hemma med mormor :/ ) firade min födelsedag nästan som planerat; Vi åt god middag på fin restaurang, gick på bio och lyxade till det med hotellövernattning. Lugnt, lyxigt och avkopplande, precis i min smak och jag är så glad att Pär planerat något som han visste att jag skulle gilla ♥. Även om det nu är näst intill omöjligt att överraska mig ;-) .

Mina fina kollegor uppvaktade mig på jobbet med skönsång och blommor, jag fick blomsterbud, kort och fina presenter (bla en latte pronto som jag önskat mig) och mängder av sms och hälsningar på Facebook. Tusen tack alla – det blev en fin dag!

7 kommentarer på “TreaFemma”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cissi

    Vad gulligt Pär hade planerat, eller kanske mer initierat då;)
    Och fira skall man göra när man fyller år tycker jag! Härligt att du hade en bra dag – nu håller jag tummarna att ni får vara friska!!


  2. Kommentar från: mammadagar

    Låter som du haft ett fint firande. Jag gillar inte heller att fira min egen födelsedag. Det är nästan så det känns lite påtvingat och jobbigt om man skulle råka fylla jämnt… phu!

    Grattis i efterskott!


  3. Kommentar från: Therese

    Stort grattis lite i efterskott!


  4. Kommentar från: Mrs. b

    Gratulerar i efterskott! Låter som ett mycket trevligt firande!


  5. Kommentar från: Lotta

    Vad mysigt! Vilken fin man du har som i alla fall försöker sitt yttersta att överraska dig. :)

    Kram kram


  6. Kommentar från: Dagarna.nu

    Vilka fina buketter
    Gulligt av dem att försöka överraska dig

    Jag är heller inte mycket för att bli firad. Har ju ”turen” att fylla år nästan samtidigt som C så hon får all uppmärksamhet istället :)


  7. Kommentar från: Frida

    Det låter onekligen väldigt trevligt, vad såg ni för film?

    Äh 35 är ingen ålder. :-)
    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(