Tokbra

Vilken vecka vi har haft! Resan (flyg till München och hyrbil) till Mayrhofen har överträffat alla förväntningar – strålande sol, fina backar, mysig by, glada barn, god mat, solstolar i backen, glüwein och varm choklad, bra boende nära liften, i princip obefintliga liftköer. Kort sagt allt som hör en bra skidsemester till. Barnen har varit fantastiska – båda har stått på skidor hela veckan och haft riktigt roligt. Theo har gått i skidskola hos ”Die Roten Profis” och lärt sig göra ”Big Pizza” (ploga) och ”Big Airplane” (svänga) och klarade de sista två dagarna de stora backarna som ingenting. Kasper har åkt skidor med oss i sin sele på förmiddagarna, vilat middag uppe i backen i sin vagn och lekt i snön med farmor om eftermiddagarna medans Theo har åkt med farfar och vi har fått åka lite på egen hand. Både vad skidsystemet och by beträffar är Mayrhofen det i särklass bästa vi varit på under våra Österrikeresor, och Österrike i sig är helt klart oslagbart för skidsemester. Rekommenderas! Lite snabba iphonebilder nedan – sedan ska minneskorten tömmas och det kommer ett större bildgalleri framöver.
110204
Nu är vi, trots att allt flutit på hur smidigt som helst, ganska trötta efter en dag på resande fot. Planet blev ungefär en kvart försenat, eftersom de hade så många passagerare med brutna ben som skulle ombord… Den anledningen till försening hade ingan av oss hört förut och vi är glada av alla i vårt sällskap kom hem med alla ben i behåll :smooch: .

Edit: Ånej. Nu kom en afterski bild med två gånger. Strunt samma. Jag är lite för trött för det här ;-) .

10 kommentarer på “Tokbra”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mrs. b

    Låter som ni haft en underbar skidsemester! (Inte ett dugg avis… :-)


  2. Kommentar från: ulle_80

    hahaha, fantastisk anledning!


  3. Kommentar från: Catharina Paulcén

    Åh vad underbart det låter! Det låter verkligen som ni hittat en bra ort för hela familjen. Pratade de svenska i skidskolan?


  4. Kommentar från: Cissi

    Ser väääldigt härligt ut – ser fram emot att få se och läsa mer!


  5. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Helt underbart!!! Vilka bilder! :)

    Och sen blev jag lite full i skratt när jag ser att du har LIKADAN mössa som jag har. Köpt för hundra år sedan. Den där med blå stjärna! haha, amazing!! Vi har verkligen samma smak vad gäller kläder, färg, form och layouter. haha

    Kram kram

    PS: Nu vet jag ju att du ALDRIG skulle göra en i rosa som jag gjort nu.. och jag måste erkänna. Jag hatar den! Måste upp en ny och det snabbt!!! haha


  6. Kommentar från: Maria

    Låter som en toppenvecka! Imponerande att Kasper kunde åka. Oskar är lite för försiktig, men om ett år kanske!


  7. Kommentar från: Therese

    Ser ut som ni haft en toppenvecka! Kul med skidor och roligt att barnen kunde uppskatta det så bra också :) Kanske ska bli en skidsemester trots allt, vi har funderat lite på det nämligen med våra små :)


  8. Kommentar från: Jeanette

    Vad härlilgt det låter och ser ut! Har en sambo som tjatar om vintersemestrar men jag föredrar ju starkt solsemestrar. Men när jag såg era bilder tänkte jag att det är nog inte så dumt med vintersemester ändå :-) Ser underbart ut! Kul att eran semester blev så lyckad!!!!
    Kram


  9. Kommentar från: Pernilla

    Åhh det syns att ni haft det fantastiskt härligt. Jag längtar tills Ella blir så stor att vi kan introducera skidåkning för henne.
    Det är något speciellt med semester i fjällvärlden.
    Kram


  10. Kommentar från: Dagarna

    Så härligt!
    Skulle verkligen vilja kunna åka skidor (bra)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(