Badrum

Fabrikens tisdagstema är Badrum. I ärlighetens namn finns inte mycket som är speciellt inspirerande med vårt (enda) badrum. Egentligen gillar jag nog bara en sak därinne – tandborststället från Cult. Och möjligtvis det färgglada prickiga duschdraperiet och den turkosa, runda badrumsmattan. Men annars nej. Badrummet är i trist -90tals, blaskgrön våtrumsmatta. Fräscht och funktionellt, men ack så tråkigt. Badrummet är på att-göra-listan. Det ska renoveras och byggas ut en aning. Men dessförinnan ska en liten toalett byggas på nedervåningen, i det gamla skafferiet. Så speciellt mycket badrumsinspiration kan jag inte erbjuda. Det blir en bild på den där tandborststället. Och inte ens den blev speciellt rolig.
110125
Däremot ska jag nu ta och surfa runt bland de andra blogginläggen på veckans Badrumstema. Förhoppningsvis får jag idéer till utformning och inredning av den lilla toaletten som snart ska ta form. Är det någon som har tips eller inspiration till att inreda toaletter på liten yta, tar jag mer än gärna emot dessa :smooch: .

6 kommentarer på “Badrum”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Helena_C

    Vi har precis renoverat vårt badrum (eller toaletten, den var lika liten som en vanlig smal gästtoalett) och byggde ut det så nu fick vi en dusch på entréplan istället för att gå ner i källaren och duscha. Emilia är överlycklig :smooch: Vi valde våtrumsmatta – Forbo onyx (tror jag den hette) en matta med vit bakgrund och stora grå palmliknande blad på med en antracitfärgad golvmatta till det. Så himla läckert! Och betydligt billigare och mer vattentätt än kakel/klinker. Fast ska det vara en gästtoa så kan det ju egentligen kvitta. Då kan jag personligen tycka att kakel/klinker framhäver storleken på en liten toalett. Hojta till om du vill se några bilder för att få inspiration på just matta. Annars i kakelväg är ju vitt och brunt min favorit nu. Typ små tunna plattor i en rad från golv till tak bakom toaletten och i ett osymetriskt mönster. Men det är så kul när man äntligen får det klart. Lycka till!


  2. Kommentar från: Dagarna.nu

    Skönt sedan när ni renoverat och fått ett fint badrum som du vill visa upp här
    Hoppas att du hittar mycket inspiration
    Tror att det är någon som skulle behöva en ny tandborste också ;)


  3. Kommentar från: Mimmi

    http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=3822841722 har jag hemma. Ska försöka komma ihåg den nästa gång vi ses.


  4. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Härligt vardagsfoto. Jag tror det är precis så det ser ut hos många- Praktiskt och funktionellt men med drömmar om något annat.
    Vad kul att du har gått med i Fabriken, det finns alltid så mycket kul att titta på där. Du passar in som hand i handske.

    Kram M,F&C


  5. Kommentar från: Frida

    Tips för lilla toaletten:

    Kolla här vettja:
    http://www.styleroom.se/search/albums?q=lilla+toaletten

    Kram Frida


  6. Kommentar från: Badrum

    Jag känner också att jag behöver renovera i badrummet. Jag har kollat lite på bygghemma.se. De har rätt mycket badrumsgrejer!

    / Lisa





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(