(another) Sick Saturday

Sådärja. Three down, one to go. Kaspers tur. 39 graders feber i torsdags kväll. Sannolikt samma elände som både Theo och pappan haft. Återstår att se om även jag drabbas, men förhoppningsvis är jag åtminstone något mindre känslig med tanke på alla baciller jag utsätts för på jobbet. Så vi lurvar runt här hemma även denna lördag. Vårt sociala liv går minst sagt på sparlåga… Theo har (tack och lov) fått komma iväg och leka hos en kompis ett par timmar, och vi andra går här hemma och bara är. Förvisso ganska skönt, jag är trött efter gårdagens intensiva men roliga utvecklingsdag med jobbet. Hela arbetslaget åkte iväg till grannstadens bibliotek där vi tillbringade dagen i en konferenslokal och blev utbildade i den nya läroplanden, utvärderade höstterminen och planerade framåt. Med jämna mellanrum blev vi serverade god mat och fika. Trevligt.

Gårdagen präglades även av en del oro för vår älskade fyrbenting, som på morgonen lämnades in hos veterinären för att operera bort den knöl som hastigt kommit i hans öra. Ingreppet gick alldeles utmärkt och bölden satt fast på en väldigt liten yta, även om den var ganska stor, så veterinären lyckades skära loss den så snyggt att det inte ens behövdes sys. Tre olika veterinärer tittade på det som sannolikt var någon form av tumör, men ingen av dem trodde att den skulle vara elakartad. Vi vet inget med säkerhet förren provsvaren kommer om ungefär 10 dagar :/ . Håll tummarna.
110115
Visst är den lilla ugglan som står i fönstret i stora hallen på övervåningen söt? Den hittade jag i lådan med porslinet från min mormor&morfar. När jag var liten älskade jag den där ugglan och ville alltid leka med den när jag var hos morfar. Fina minnen!

11 kommentarer på “(another) Sick Saturday”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Jag håller tummarna för att operationen var slutet på historien om Bigglrs knöl. Fy vad tråkigt med alla sjukdomar som går runt nu. Fille började kräkas tidigt i natt och håller fortfarande på. Och han som skulle ha sitt barnkalas i morgon.

    Krya på er!
    Kram M,F&C


  2. Kommentar från: Frida

    Hoppas att ni kryar på er, vovvar som barn.
    Det var ju bra att 3 tycker att det är något annat än elakt.
    Kram på er.


  3. Kommentar från: villekulla

    De lekte superbra, märktes inte att vi hade ett extra barn här idag, tvärtom. Det var kul att höra dom prata och leka på Emmas rum :-) Duktiga barn!!
    Hoppas Kasper och Biggles snart kryar på sig!!
    / Helena


  4. Kommentar från: CissiE

    Skönt att det gick bra för B idag, jag håller tummarna för bra provsvar och för ett snabbt tillfrisknande för lille K!


  5. Kommentar från: Therese

    Håller tummarna för Biggles.


  6. Kommentar från: Dagarna.nu

    Trist att Kasper också har blivit dålig nu
    Hoppas att du klarar dig

    Skönt att det gick bra för Biggles. Håller tummarna för att det inte är någon dum tumör


  7. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Så trist att ni är sjuka… bara du som klarat dig. Hoppas det blir så, att du inte blir smittad och att Kasper kryar på sig!

    Biggles med, söta Biggles! Hoppas ni får svar snart på proverna. Tänker på er! :kiss:

    Kram


  8. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Åh, just det. Glömde kommentera bilderna. ÄLSKAR den på Biggles. Så vacker den var. Underbart ljus i bilden. Soft och stillsamt. Lovely! :love:


  9. Kommentar från: Hallon

    Håller tummarna för er lille fyrbente.


  10. Kommentar från: Linda

    Håller tummarna för Biggles och att du klarar dig från sjukan !


  11. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Borderterriers är verkligen tacksamma fotoobjekt! Kom nu på att jag varit inne på din sida några gånger innan, genom Linda (Whiteboards). Men då hade du annan design! :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(