Städat & klart

Ja, det är inte julen jag tänker på. Tyvärr. Om det ändå vore så väl att gran och julsaker vore undanröjt, men jag har lovat Theo att vi ska ha kvar granen tills imorgon.
Nej, jag har istället städat i min användarlista. Över 20 användare har rykt och då har jag ändå varit ganska frikostig med att låta somliga som jag vet är här inne och läser – men som är urkassa på att höra av sig – vara kvar. Med detta är jag egentligen inte intresserad av försöka fiska en herrans massa kommentarer, men jag är desto mer intresserad av att veta vilka som använder sin inloggning för att ta del av de inlägg där jag ibland skriver en aning mer privat, men framförallt visar ganska mycket foton på barnen. Igår hade jag lite drygt hundra besökare och av dessa tog sig ungefär sex stycken tid att stanna en halvminut extra och ge respons på exempelvis årskrönikan. Även om just denna nu var öppen, förmodar jag att många av de där hundra besökarna tillhör skaran som har login. Det enda sättet för mig att veta huruvida man använder sitt login är att man ger respons nån gång emellanåt. Gör man inte det utgår jag ifrån att man helt enkelt att man inte följer bloggen längre. Vill man inte ta sig tiden till tvåvägskommunikation får man inte heller ta del av de låsta inläggen. Min blogg – jag bestämmer :lol: . Simple as that! De öppna inläggen kan jag inte styra över, men givetvis är det roligt att få feedback även där och jag blir ofta ganska nyfiken på vem det är som egentligen kikar in här.

Trevlig helg! Här hos oss har vi fått känna av den mer traditionellt skånska vintern idag med grått, grått, grått överallt, regn och slask. Jag föredrar snön och kylan! Theo, som nu är pigg efter influensan, tycks ha smittat sin pappa, som nu ligger helt utslagen med feber. Han orkade precis underhålla dem den timmen i förmiddags när jag var på zumba, och sedan somnade han igen. Således gör jag mitt bästa med att roa två pigga pojkar på egen hand idag. Näst på schemat står nog en tur till Maxi. Exotiskt värre ;-) .

11 kommentarer på “Städat & klart”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Liza

    Zumba, låter intressant, många som prova på detta…får nog prova jag också sen när en hel del kilo försvunnit och jag skulle orka ett helt pass!! Krya på Pär!


  2. Kommentar från: Lotta

    Jag håller med dig, jag gjorde själv en rejäl rensning för ett tag sen. Det är bedrövligt att så få kommenterar – det är så dåligt!

    Kram kram


  3. Kommentar från: ulle_80

    Haha, guuud va exotiskt med Maxi ;)
    Jag försökte få med mig Kine idag att köpa strumpebyxor till henne, men hon klargjorde ”jag avskyr att shoppa”- är det kaffelattegenerationen som är uttråkad vid 5 års ålder…?!


  4. Kommentar från: jack

    *tumme upp*


  5. Kommentar från: Sockergrynet

    Hur är Zumba i klass? Har bara testat framför tv, men skulle gärna vilja gå till gym och testa!! :)


  6. Kommentar från: Therese

    Förstår dig så väl ang kommentarer!
    Maxi har jag också besökt med barnen idag, det är alltid trevligt :)


  7. Kommentar från: Mia

    Tack för tipset om luftfuktare! Om hostan kommer igen vet jag vad jag ska göra :)
    Trevlig helg och god fortsättning!!


  8. Kommentar från: Annelie Johnsson

    Japp, vet vad du menar… Lämnar inte alltid kommentarer, men försöker göra det med jämna mellanrum- och kan inte låta bli att undra varför man fortsätter att läsa på en blogg, om man aldrig lämnar nåt avtryck efter sig. Är man bara nyfiken?


  9. Kommentar från: carina40

    Hoppas du o Kasper klarar er från sjukdom nu. Va fin sängkojan blev. Det gäller att utnyttja utrymmena när man inte har så sora rum. Vi har det likadant nämligen.
    Ha en bra vecka!
    Kram


  10. Kommentar från: Dagarna.nu

    Helt rätt att rensa lite i listan
    Varför ska folk få ta del av inloggningen om de inte orkar lämna en liten kommentar ibland


  11. Kommentar från: mammadagar

    Det är trist. Det verkar som om många upplever samma sak just nu. Tycker jag läst om detta lite överallt. Det är synd. Jag är ju periodare när det gäller att hinna med att läsa hos alla. Jag tar nån blogg då och då och försöker läsa i kapp lite grann. Besöken blir kanske inte jätte ofta men jag läser desto mer när jag väl då tar mig tiden. Om det går. :-)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(