Mellanvardag

Mellandagsledig och skrotar runt hemma med småkillarna. Ljuvligt. Röjer och fixar lite, tvättar, pusslar, fikar, kollar på Musses Jul i Ankeborg, lekdate för Theo, tittar på snön som vräker ner och lilla snötraktorn som försöker håller cykelbanorna rena, läser böcker, leker med nya riddarborgen, spelar musik (det tog Kasper ungefär 2 minuter att själv lära sig sköta sin nya cd-spelare), bara softar. När Kasper sovit sin middagslur ska vi ta på oss och gå ut en promenad i nysnön, och kanske skotta lite också, så att pappan har en chans att komma upp för uppfarten ikväll. Om han lyckas ta sig hem i rimlig tid ska vi köra och fixa nytt pass till Theo och ta oss en titt på rean på stora köpcentrat. Jag får förvisso gåshud av bara tanken på att slå sig fram bland hysteriska människor som ska fynda till varje pris, men vi skulle behöva ordna några småsaker (underställ till killarna, fleecbyxor, ”rånarluvor”) inför skidresan om några veckor. Lika bra att köpa det nu så att det kanske finns någon chans att det finns något kvar. Har vi tur kanske vi hittar något till oss själva på rean också – både jag och Pär fick presentkort i julklapp.

Så här har det sett ut hemma hos oss idag. Ser ni min finaste julkapp som hänger i granen? Den söta tomtekotten fick jag av Theo ♥.
101227

6 kommentarer på “Mellanvardag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Nina

    Skrota-runt-dagar är bara bland det bästa som finns! Me like :smile:
    Vi har skrotat runt lite på det där köpcentrat idag, det var inte så himlans farligt faktiskt, men jag trivs ändå inte riktigt bra när det är så mycket folk. Man är ju van vid att kunna åka dit där en onsdagsförmiddag ;-) Ni verkar ha haft en härlig dag.


  2. Kommentar från: hemmabloggaren

    Å vilka härliga hemmabilder, precis som det ska vara.

    Trevlig fortsättning!

    Kram


  3. Kommentar från: Therese

    Visst är det sköna dagar efter jul! Härliga bilder som vanligt.
    Trevlig fortsättning!


  4. Kommentar från: Linda

    Mysiga bilder… ! :smooch:


  5. Kommentar från: Annelie Johnsson

    Ser ut som om ni har det riktigt mysigt om dagarna!! Här är vi tillbaks i kylen, efter en härlig semester, och Skåne är verkligen vackert. Men KALLT!!

    Kram!!


  6. Kommentar från: Dagarna.nu

    Så mysigt ni har det





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(