Quickfix

Ibland räcker inte tiden till. Eller orken. Planen för vår hall var att riva upp golvet och lägga klinkers under hösten. Men nej – det blir för stort projekt just nu. Riva upp det gamla trägolvet, gräva ur krypgrunden som finns under, lägga in golvvärme, lägga klinkers. Och allt i hallen som är central i huset med trappan upp till övervåningen. Det är för mycket just nu helt enkelt. Men problemet med hallgolvet kvarstod ändå – det gamla trägolvet i hallen var det enda som var kvar att göra vid på nedervåningen och nu var det dessutom så slitet att det emellanåt flisade sig…

Jag hade ett svagt minne av ett avsnitt av Äntligen hemma i våras, där de relativt snabbt och enkelt gjorde iordning ett gammalt trägolv och målade det mörkt, och att det blev riktigt snyggt. Efter mycket letande hittade jag bilderna ifrån programmet här, vi fick lite idéer kring hur man ska gå tillväga och förra helgen tog vi tag i det hela. Visst, klinkers hade varit myyyycket bättre i en hall och det är trist att göra snabba lösningar, men tills vidare är detta helt klart bättre än ingenting och ett stort lyft jämfört med tidigare… :smooch: .
101126
Ytterligare småsaker ska ordnas – trappan ska bättringsmålas (det är 4,5 år sedan vi målade den sist och den är ganska sliten), dörren ska målas och tröskeln vid dörren ska fixas. Sedan duger hallen förhoppningsvis ett tag till!

15 kommentarer på “Quickfix”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Hannah

    Det blev superfint tycker jag, vilken skillnad!
    Tack för trevligt sällskap idag. Elliot sa på vägen hem att han hade velat att Theo bodde hos oss :) det är ju ett gott betyg på en bra vän!
    Kram


  2. Kommentar från: Pia

    Supersnyggt!!


  3. Kommentar från: LindaR

    Blev kanon!


  4. Kommentar från: mrsbandco

    Det blev jättefint – bra jobbat!


  5. Kommentar från: Ellen

    Vad fint det blev! :)
    Och vad härligt med gamla trägolv i huset, kanske mindre kul om de flisar sig dock…


  6. Kommentar från: jack

    Tummen upp!


  7. Kommentar från: Therese

    Det blev ju jättefint!!


  8. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Ja, vilken skillnad! Det blrv verkligen jättesnyggt. Jag tyckte det blev extra bra en mörk färg som ger så stor kontrast mot det närliggande rummet.

    Kräm M,F&C


  9. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Åh, så fint! :kiss: Men vänta… jag blev ganska så överraskad att det blev ett MÖRKT golv… vad hände med VITT?! ;-) Förlåt, jag var bara tvungen att retas lite…

    Det blev HUR snyggt som helst! Lovely! Läser också hur du fått ge dig med klinkers-tankarna. Det var ju bra att ni kom på en lösning! :)

    Ska bli så kul att ses! Jag har redan börjat räkna ned…
    Kram på er!


  10. Kommentar från: sezzan

    Snyggt!!! VI har lagt in klinker i entren så att säga, men vi la utan golvvärme och det är kallt på golvet, men sedan går man inte där så mycket utan man klär av sig mer där!


  11. Kommentar från: IaY

    Så fint det blev!!!


  12. Kommentar från: Linda

    Snyggt !!


  13. Kommentar från: Lena

    Det ser jättefint ut!

    /Lena


  14. Kommentar från: Dagarna.nu

    Så fint det blev!
    Jag skulle också vilja ha klinkers i hallen. Någon gång kanske….


  15. Kommentar från: anna

    Yay for quickfixes! Speciellt när resultatet blir bra.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(