Familjekonst

101114
Vi har ett urtrist badrum. Visst, det är fräscht och funktionellt, men med en aptråkig plastmatta á la mitten av -90talet. Det finns en plan på att renovera badrummet, men då ska det även byggas ut (vilket redan är förberett med större takkupa sedan vi bytte tak för några år sedan), så det är ett lite större projekt. För att det ska fungera krävs att… lite andra projekt blir klara först. Så – en vacker dag kommer det bli ett nytt badrum, men tills dess får vi försöka piffa upp bäst det går: Nya handdukar, duschdraperi, badrumsmatta. Och familjekonst i ikea ribba djupa ramar :pleased: .
Edit: Idén kan jag inte själv helt ta på mig äran för; liknande tavlor fanns i ett av visningsrummen på Världens nyaste Ikea :smooch: .

5 kommentarer på “Familjekonst”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: LiseLotte

    Väldigt fint en bra idé tycker jag. Som jag rentav kanske snor :smooch: LiseLotte


  2. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Åh vad underbart! Den idén kommer jag att sno rakt av. Jag vill ha lite mer personlig konst på väggarna och vad kan bli mer personligt än det här? Verkligen fint!

    Nu kan du kika in hos mig om du vill. Visserligen bara i hallen än så länge men det kommer nog mer om det finns intresse. :) Jag har tyckt så mycket om att kika in hos dig så det känns bra att göra likadant!

    Kram M,F&C


  3. Kommentar från: IaY

    Så snyggt! Tror jag snor den idéen! Kramar


  4. Kommentar från: Madde

    Så fint och så enkelt


  5. Kommentar från: anna

    Vilken rolig idé!! Det ser jättefint ut :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(