Solstrålarna

100923
Efter en stressig vecka (som faktiskt inte ens är slut ännu…) då det känns som om jag mest farit som en skottspole mellan olika platser och tider att passa, finns det inget som ger energin tillbaka som en eftermiddag utan några speciella måsten, tillsammans med småkillarna – mina solstrålar ♥. Jag önskar dygnet hade fler timmar.

På tal om ingenting, eller kanske snarare om vad som gör en glad, eller vad som kan göra någon annan glad: Det här blogginlägget från en klok tjej fick faktiskt sparkat igång mig nu ikväll. Det behöver faktiskt inte vara speciellt svårt att skicka lite vardagsglädje till någon – the oldfashioned way – alltså med snigelposten. Faktum är att man inte ens behöver lyfta på häcken (vilket var avgörande faktum för mig ikväll) och det behöver inte ta mer än några minuter. Ett vykort med egna bilder tar sisådär 10 minuter att knåpa ihop (tid för beslutsångest och ett felklick i PS så jag fick börja om inkluderat) och kostar inte många kronor. Så jag gjorde faktiskt slag i saken, istället för att som vanligt bara låta det stanna vid en tanke – och nu är ett par vykort på väg.

6 kommentarer på “Solstrålarna”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annelie

    Vad bra idè!!! Det ska jag nog komma ihåg, är alltid uppskattat att få annat än räkningar i brevlådan!!
    Ha nu en skön helg, passa på av njut av det utlovade solskenet!!
    Kram♥


  2. Kommentar från: Fia

    underbar bild! dessutom måste jag säga att jag verkligen också vill vara en sån människa som inte bara drar täcket över huvudet efter en tung dag, utan får energi av att ge energi!


  3. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Du har så rätt så. Ibland kan man behöva sprida lite extra kärlek och glädje! Jag brukar skicka vykort till framförallt Magnus släkt eftersom de inte bor här utan så långt bort. Vet att Magnus mamma uppskattar det väldigt mycket.

    Men nu gav du ju mig en idé! Jag visste inte att man kunde göra det från posten och med sina egna kort. Det är ju så mycket roligare att skicka ett vykort med tex. Alexander på. Så tack för tipset! ♥

    Jag hoppas du kan vila upp dig under helgen. Samla kraft hos familjen och att allt känns mycket bättre på söndag kväll efter en myshelg hemma.

    Ha en skön helg!
    Stor kram :kiss:


  4. Kommentar från: Lotta ♥ ohlovely.se

    Just det glömde kommentera bilden. SÅ VACKER! Nog den finaste bild jag sett någonsin på länge. Älskar ljuset, kompositionen och motivet. Underbart, en sådan bild som är som gjord för att ramas in. Vackert. ♥


  5. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Är det däääär hon håller till nu för tiden?! Jag följde henne och Biggles länge på Bigglesbus. Vad kul!
    Bara för det så ska jag också skicka några vykort!!!

    Trevlig Helg till dig och alla pojkarna.
    Kram M,F&C


  6. Kommentar från: Snäckan

    Vilken bra idé. Mer snigelfolk åt folket!

    Fint kort också.

    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(