Lördagkväll & semesterplaner

100911
Två sovande småprinsar. En snarkande borderterrier i soffan. En man på svensexa. All by myself. Det är alldeles tyst i huset. Väldigt ovant. Men ganska trevligt. Som omväxling. Snart kommer jag sakna det vanliga stöket, så det är bäst att passa på att njuta nu en liten stund.

I vanlig ordning spenderar jag hellre en ledig kväll med pyssel vid datorn istället för framför tv:n. Jag tänkte titta lite på våra bilder från Thailandsresan i början av året – jag har faktiskt inte redigerat dem ännu. Kanske mest för att det nästan är snudd på lite jobbigt att titta på dem, för vi hade det så himla bra på den där resan och jag längtar tillbaka något alldeles förskräckligt. Och just nu har vi inte heller någon Thailandsresa planerad inför vintern – årets vintersemester blir skidåkning i Österrike istället. Barnen ska få lära sig att åka skidor och jag hoppas på att, förutom skidåkningen, få sitta på en alptopp och dricka glüwein :smooch: . Det kommer säkerligen bli kanon, men när jag tittar på Thailandsfotona begriper jag inte hur jag kunde övertalas till att byta ändlösa stränder, sol och värme, god mat och fantastiskt vänliga människor mot tjocka vinterkläder, obekväma pjäxor och schnitzel…. ;-) . Det är inte det att jag inte gillar att åka skidor, för det gör jag, men att både åka skidor och ta ett par veckor i Thailand är inte att tänka på, så i år får mina önskemål stå åt sidan för Pärs. Vilket är helt rimligt – jag har ju under ganska många år varit enväldig beslutsfattare kring våra resmål, det har ju fallit sig ganska naturligt med tanke på min tidigare arbetsplats. Så i år blir det skidåkning. Men nu ska jag drömma mig tillbaka till varma februaridagar ett tag :love: .

6 kommentarer på “Lördagkväll & semesterplaner”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Gunnel

    Hur i all världen får du till alla tjusiga bilder? Kan man gå en kurs hos dig?


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Låter härligt med en skidresa! Och till Österrike också, lovely!


  3. Kommentar från: Mimmi

    Åka skidor är underbart. Men förstår dig. I vintras i Vancouver sa vi båda…. sol nästa vinter. Och ja… resten av historien vet du om :). Trevlig kväll på dig.


  4. Kommentar från: Annika

    Skidor är skidor och sol är sol…

    Det är underbara semestrar på olika sätt.

    Vi åker ju snart till Kreta, men i februari blir det nog skidor. Vi funderar på att ta tåget upp till Funäsdalen med några kompisar. Vi får se…

    Fast Funäsdalen går ju inte att jämföra med Österrike. :-)

    Kram.


  5. Kommentar från: Linruz

    Ni kommer få det toppen vännen.
    Sol finns ju i snödrivorna med ;)
    Kram kram Lina


  6. Kommentar från: Helen

    Måste fråga vart du har laddat ner/köpt dessa fina ramar och texture på fotona? Både den i detta inlägg och den ngt stegoanför här är jättefina! Om du har lust att dela med dig om vart får du gärna göra det=)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(