Favoritbutiker

100903
Det har öppnat två nya inredningsbutiker här i stan – två favvo! På stora köpcentrat öppnade Village i förra veckan och inne i stan öppnade Granit för ett tag sedan. Me ♥.

Idag, när jag har tagit föräldraledigt eftersom barnens förskola har planeringsdag, passade jag och grabbarna på att göra några ärenden och ta en fika på köpcentrat, och givetvis fick det bli ett kort varv inne på Village också. Dock med betoning på kort – det är ju inte det ultimata att gå i just en sådan affär tillsammans med två småkillar som gärna fingrar på allting – man är ju livrädd att något omtåligt ska åka i golvet… Men i somras när jag var inom en annan Villagebutik fick jag syn på den fina fina värmeljusstaken med hus, och jag har retat mig sedan dess på att jag inte köpte den. Så idag slog jag till, och den passar så fint på vår nyrenoverade sideboard i vardagsrummet. Nu ska jag bara få ramat in ett par tryck jag har beställt också, så är den där hörnan där bänken står faktiskt som ny :smile: . När de ärenden vi skulle uträtta var klara gick vi in på Bolagret också, och fyndade prickiga muggar i hårdplast som passar perfekt för barnen – á 7.50 styck. Lagom. Jag hittade även en korg att har värmeljus i – jag har letat ett tag efter en som passar. Den här är gjord i återvunnet papper.

Nu vilar Kasper middag och jag och Theo softar ett tag. Skönt att vara hemma och mysa. Vi passar också på att ladda inför kvällens kräftskiva med grannarna. Trevlig helg!

5 kommentarer på “Favoritbutiker”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: IaY

    De 2 är mina nya favoriter med, tillsammans med vårt nya fina IKEA varuhus ;) Fina fynd du har gjort! Kramar


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Inne på Village med TVÅ busungar? Jag bugar mig och frågar hur du gör?! ;) Jag vågar knappt ta med Lea in på Ikea, varje gång vi kommer till en möbelaffär tror hon att det är ett lekland och hon drar ner saker, flyttar prislappar, upp i soffor, upp på bord osv. Nordik och såna affärer är big no no nu för tiden när Lea är med. Ja, vad säger man… :)

    Hoppas ni får en trevlig helg!


  3. Kommentar från: mammadagar

    Ja Village är underbart! Såå mycket fint! :love:

    Men jag tror inte jag skulle utmana ödet och gå in där med mina två galningar. Möjligen om J sitter hårt fastspänd i sin vagn eller nåt…. ;-)

    Fast allt handlar ju om tajming. Är de pigga och mätta och nöjda så brukar det ju kunna gå hyfsat ändå. En kort stund i alla fall. :smile:


  4. Kommentar från: Annelie

    Då kanse man får ta en runda till dina trakter, nu när Nya Ikea oxå öppnat. Men om jag vågra släppa lös Noah där- nja, det tål att tänkas på…

    Ha en fin helg!!


  5. Kommentar från: Lena

    Vilka fina prickiga muggar! Vilka fynd du gjort. Nu får jag också lust att åka på ”fyndrunda”!

    /Lena





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(