Semesterläsning

100713
Förut var jag en bokslukare av stora mått – nu mera blir det mer sporadiskt, med de där riktiga topparna kring semestertider. Dels har jag så mycket annat att pyssla med (barn hund hus) att jag inte hinner läsa så mycket längre, dels prioriterar jag just nu fotografering och bildbehandling på lediga stunder och dels är jag numera ofta för rastlös för att sitta still några längre stunder. Det sistnämnda problemet hade jag definitivt inte innan jag fick barn – då kunde jag lätt spendera två veckor i en solstol på en grekisk ö utan att göra många knop överhuvudtaget. Nu är jag så van vid att aldrig sitta stilla, att det krävs en bok som fångar mitt intresse direkt för att jag ska plöja igenom den med i samma tempo som förr. Allra bäst tycker jag faktiskt det är att läsa när man flyger – då finns det ju ändå inte så mycket annat att ta sig för.

Men just nu väntar fyra pocketböcker på mig, som snälla Diana var så otroligt vänlig och delade med sig av. Sommarläsning är den bästa! Boktips?

7 kommentarer på “Semesterläsning”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Junitjej

    Sommarläsningen är den bästa!!
    Kolla in min kategori: Böcker. Där kanske du finner några tips.


  2. Kommentar från: Camilla

    Åh jag minns hur du o jag slukade Marian Keyes börcker.. Håller med dig, har oxå prioriterat bort böcker under många år, men nu har jag tagit upp det igen o läser lite varje kväll innan jag somnar. Dessutom har vi börjat byta böcker med varandra på jobbet där nästan alla har samma intresse. Har oxå laddat upp med ett gäng nu till semestern!!


  3. Kommentar från: Annelie

    Här blir det också en och annan bok. Men det håller i sig mest hela året, även om det blir några extra nu när det är semester förstås. Perfekt avkoppling att försvinna i en bra bok!!

    Kram♥


  4. Kommentar från: Helen

    Jag älskar sommarläsning och sörjer en smula att det inte fungerar just nu. Iaf inte den där ”ligga på stranden med en bra bokläsningen”. Lille M är på tok för aktiv och förtjust i vatten. han går rakt ut och gör sen ett plask och hamnar oftast under vattenytan en smula:S Men den tiden kommer den me… Trevlig kväll!


  5. Kommentar från: jack

    Jag har läst Gavalda och Marklund varav bägge är bra boktips i sig. Den förstnämnda är en av mina absoluta favoritböcker. (Men ha inte för höga förväntningar nu bara … det kan förstöra hela upplevelsen. [Och att inte ha höga förväntningar när någon sagt så där är lika svårt som att kissa i kors.])


  6. Kommentar från: annah

    Kolla på min boksida! Försöker uppdatera allteftersom jag läser böcker. Kan tipsa om mamma, pappa barn och Hypnotisören!


  7. Kommentar från: Madde

    Jag blev riktigt dålig på att läsa sen jag fick barn





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(