Home alone

Huset är tomt. Barnen är på semester hos farmor och farfar. Biggles likaså. Pär är på jobbet. Alldeles tyst. Bara jag, när jag kom hem ifrån jobbet för ett par timmar sedan. Totalt förvirrande för en mamma till två småprinsar och en livlig borderterrier, van att leva i ett hus med ständigt fullt ös. Vad.ska.jag.göra.med.all.den.här.tiden?

100701
Efter en stunds planlöst vimsande i huset och plockande här och där med disk och tvätt och alla små saker som finns överallt i en barnfamilj, satte jag mig så och laddade ner Kents nya skiva från Itunes, kokade en latte, lekte lite i photoshop och slängde ihop en ny design till bloggen. Jag gillade aldrig min förra layout så jag är nöjd med att fått tummen ur att byta, och Kents nya skiva är dessutom efter en första genomlyssning briljant. ”Varje gång du möter min blick” fastnade på en sekund till både text och melodi. J. Berg är fortfarande en genialisk låtskrivare. Jag ser verkligen fram emot sommarens konsert. Förra gången vi såg Kent var Kasper bara sex veckor och deltog i konserten iklädd hörlurar ifrån sin vagn. I år tänkte vi gå utan barn :smile: .

En eftermiddag i total lugn och ro med andra ord. Ovanligt och konstigt men ganska behagligt – åtminstone som omväxling. Ikväll tänkte jag och min man gå ut och äta på stan när vi ändå är barnlediga och till på köpet börjar jag jobba sent imorgon vilket innebär att jag tänker ta årets längsta sovmorgon. Sen ser jag fram emot att få hem grabbarna igen och dessutom är det bara en vecka kvar till semester :love: .

8 kommentarer på “Home alone”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mia

    Mysig ny layout du fick till :smile:


  2. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

    Vilken underbar layout! Älskar färgerna, sådär härligt dova och behagligt blåa! :love: Headern är ju också jättefin såklart. :)

    Kram!


  3. Kommentar från: Madde

    Nya layouten blev jättefin

    Har också lyssnat på Kents nya, på Spotify. Riktigt bra


  4. Kommentar från: mrsbandco

    Fin layout!
    Låter otroligt skönt att vara ensam hemma. Händer typ aldrig här…


  5. Kommentar från: Lena

    Tycker mycket om din nya somriga layout!

    Passa på & njut av barnledigheten, men visst känns det konstigt. Vi fick en ensam kväll för ett tag sedan då lillkillen hade övernattning på dagis. Då passade vi också på att gå ut & äta.

    Trevlig sommar!


  6. Kommentar från: Millan

    Vad skont med lite tid bara for dig. Som omvaxling alltsa! Man kan behova det ibland. Hoppas kvallen blev trevlig ocksa. Kram


  7. Kommentar från: Junitjej

    En sådan underbar blogg du har!!
    Finns den med på bloglovin?


  8. Kommentar från: Junitjej

    Nu har jag lagt till din blogg på Bloglovin!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(