Sommarskor

100619
Jag beställde ett par skor när ett företag som säljer arbetsskor kom till jobbet i förra veckan. Det är som sandaler som man bara sticker i foten i, fast utanpå ser de ut som en ”vanlig” sko fast utan häl. Igår kom skorna och jag måste säga att de nog är de i särklass skönaste sandalerna jag haft på mycket länge. Passar perfekt att ha både ute och inne på jobbet på sommaren, och hemma i trädgården eller på små vardagliga turer och promenader. Jag går, står och springer runt jämt och ständigt på jobbet, så det kan nog vara en idé att ha lite bättre skor på fötterna. Jag invigde skorna direkt igår när jag och barnen var på lekplatsen ett tag på eftermiddagen. Jag är nöjd :smile: .

Vi har en lugn och skön helg för övrigt. Jag har planterat nya sommarblommor i krukorna i trädgården och ikväll ska hela familjen på 30-årsfest hos Nina. Ska bli trevligt!

2 kommentarer på “Sommarskor”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Riktigt fräcka! :smile:

    Är de från Jobi? De får tyvärr inte sälja skor på vårt jobb. *mutter* Någon fånig regel vi har i rektorsområdet, att vi inte ska ha en massa företag som springer stup i kvarten och försöker sälja grejor.

    Kram.


  2. Kommentar från: Madde

    Snygga skor!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(