Full fart

100527
Det är många bollar i luften just nu – det känns som att det finns en viss risk att jag inom en snar framtid kommer glömma/missa/slarva bort något jag absolut borde ha kommit ihåg. Massor att göra på jobb både med terminsavslutning och förberedelser inför kommande termin med nya barn, och i familjen med utvecklingssamtal för barnen, utflykter, familjeträffar – you name it. Häcken full, skulle man också kunna sammanfatta det :wink: . Men jag trivs – både hemma och på jobbet, även om jag är lite trött just i dessa dagar. Jag ser fram emot sommarlov med lite lugnare tempo och så småningom även semester.

Barnens fruktträd på framsidan, som de fått på sina respektive ettårsdagar, tycks mot alla odds trivas riktigt fint hos familjen-med-de-minst-gröna-fingrarna-i-hela-Skåne. Både träden blommar fint just nu. Vilket påminner mig om att jag måste gå ut och vattna det nya trädgårdslandet, så att det också får en rimlig chans att överleva. So long!

2 kommentarer på “Full fart”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Akay

    Maj månad brukar bara svischa förbi när man jobbar i skolans värld… Helt otaktiskt fick vi ju förra året en födelsedag till i familjen PRECIS i krokarna runt skolavslutningen. Inte så välplanerat när båda föräldrarna jobbar som lärare! :wink:

    Kul att du trivs på nya jobbet och snart är det ju som du skriver – SOMMARLOV!!


  2. Kommentar från: Annelie

    Japp- nu är maj snart slut, och jag med… Men med solen får man lite ny energi som tur är!!

    Ha en riktigt skön helg!
    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(