Redo för vår

100328
Vår innebär inventering av framförallt barnens utekläder – vad behövs av skor, jackor, mössor, vad har vi för arvegods, vad behöver köpas nytt. Men nu är grabbarna klara för våren!
I år kunde jag konstatera att grabbarnas skaljackor och windstopperfleece från i höstas passar bra fortfarande, men att det var värre på skofronten. Kasper har därför fått ett par fina, nya Kavatskor och Theo har fått ett par Timberland. Kasper kan ha ett par av Theos gamla gympaskor som extra och Theo har fått ett par från Skopunkten som extraskor. De har även fått varsin mörkblå väst från HM. Theo har en blå kofta sedan tidigare som passar att ha under och Kasper har fått en Fix luvtröja att ha under sin väst. Kasper har redan klätt sig själv och gått in västen (och typ alla skor som finns i huset) hela helgen :love: .

Helgen har gått i rasande tempo. Igår var Pär iväg och hjälpte till vid flytt, medans jag och grabbarna stannade hemma och höll oss ur vägen :wink: . På kvällen bar det av på kusinkalas och idag har jag spenderat en del av dagen med fika och shopping tillsammans med vännen Anna. Jag hittade en ny vårjacka till ett bra pris som jag är väldigt nöjd med! Jag har insett att min garderob måste uppdateras en aning – på mitt nuvarande jobb har vi uniform/arbetskläder, vilket egentligen har både för och nackdelar, men nu när jag ska börja på mitt nya jobb och vara ”civilklädd” om dagarna framöver behövs lite nya inköp av vardagskläder. Resten av dagen har ägnats åt veckohandling, tvätt, småplock och simskola för Theo. Han fick testa klädsim idag vilket han var väldigt road av. Nu – mot soffan!

4 kommentarer på “Redo för vår”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Vi säger TAAAACK igen för att Pär ställde upp! Inflyttningsfest och god dricka och god mat väntar på er!! Kramar!


  2. Kommentar från: Birgit

    En fin vårkille!
    Han skulle kunna gå barn mannekäng med barnskor!:)
    Dom är alltid så fina o välklädda!
    Kram mor


  3. Kommentar från: Frida

    Det är ett bra vårtecken… klädinventering!
    Jag har köpt allt till Vinzo, han behövde nästan allt (shopping galen som man är så blir det lätt ”bara en sån också”).
    Härligt med nya jobbet, spännande!

    Kul med klädsimmet! :-)
    Några bilder?

    Nu – Mot sängen!
    Kram Frida


  4. Kommentar från: diana

    Åh! Bästa skorna! Min favoritmodell, tror att det blir ett par sådana igen för Didriks del i sommar också :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(