Pimpad adventsljusstake & vinterland

091217
Vid middagen idag pimpade Theo adventsljusstaken en smula – och visst blev det klädsamt med ett par legogubbar och en varm-korv-vagn i lego på ljusstaken :love: ?

Vi har fått snö! Massor! Och kallt! Den uppmärksamme kan se på översta fotot att termometern i fönstret visar inte mindre än -8.7 grader och det mina vänner, är inte illa här i södern! Jag tycker vädret är helt underbart, kallt och klart och gnistrande. Efter jobb och förskola idag mötte vi upp vänner vid pulkabacken och spenderade en timme där innan vi gick in och åt mellis med varm choklad. Nu ikväll har jag och Biggles tagit en kvällsrunda i kylan och snön och bara man klär sig rätt är det hur skönt som helst ute. Nu har jag långhelg och jag ser fram emot att inte behöva ta på mig jobbkläderna på tre dagar.

Häromdagen fick jag för övrigt en rolig nyhet i inboxen – jag har kommit in på en distanskurs i fotografi, Visuell kommunikation, vid Högskolan i Jönköping. Kursen hålls helt på distans i samarbete mellan högskolan och Moderskeppet. Jag sökte kursen redan förra terminen, då den gick för första gången, men då kom jag inte in. Nu blev jag däremot, till min stora förtjusning, antagen och jag ser fram emot att få lära mig lite mer och dessutom få lite dokumenterad kunskap i ämnet. Är det någon mer som ska läsa kursen till våren? Eller någon som läst den under föregående termin och vill tycka till om kursen?

Imorgon väntar utelek i snön med grabbarna! Det gäller att passa på, här nere vet vi aldrig om vi får snö mer en än gång per vinter :wink: . Nu ska jag dock unna mig en stund i soffan efter fullgjord arbetsvecka. Trevlig kväll!

8 kommentarer på “Pimpad adventsljusstake & vinterland”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Vad kul att du kom in på kursen! Grattis :lol:


  2. Kommentar från: annelie@halsomagasinet.net

    Hej!
    Jag har också sökt, och kommit med på kursen. Denna terminen har jag läst Digital bildbehandling, och uppläggt är väldigt bra tycker jag. Sen tar det ganska mycket tid, men dt får man önska sig i julklapp;)


  3. Kommentar från: ulrica

    Nej men va roligt!!! Grattis till Kurs o snö!


  4. Kommentar från: Helen

    Roligaste adventsljusstaken:) Trevlig fredagkväll!


  5. Kommentar från: Linda J

    Åh, vad kul!! Nu blev jag supersugen att gå fotokurs…det är så inspirerande:)! Kram!


  6. Kommentar från: Birgit

    Vad glad jag blir för din skull! Grattis!!
    Kram mor


  7. Kommentar från: Linruz

    Grattis vännen.
    Ser ju jätteroligt ut. Ska nog söka till nästa termin tror jag.
    Kram Lina


  8. Kommentar från: Cybertjejen

    Va kul att du kom in på kursen
    Du får berätta sen hur den var





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(