Skönaste dagisbyxorna

091121
Mjukaste mjuka. Perfekta att leka på golvet i, att springa i, att spralla i, att ha under vinterkläder och överdragsbyxor. Helt enkelt randiga favoriter i velour. I förra storleken hade grabbarna svartvita, nu blev det brunvita som omväxling.

Trevlig helg alla! Efter inspiration från Annika (som bloggade badtips häromveckan) ska la familia idag bege sig till äventyrsbadet modell mindre – men ändå tillräckligt stort för barnen – som ligger i grannstaden. Ikväll blir det middag hos goda vänner ♥.

7 kommentarer på “Skönaste dagisbyxorna”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linruz

    Äventyrsbad låter inte så dumt. En rolig lördagsaktivitet.
    Kram Lina


  2. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Alla barn borde ha en rejäl uppsättning mjukisbyxor. Lätt att leka, lätt att springa på toa, lätt att klä på- och av sig själv, mjukt och skönt. Det är nog därför även jag sitter i mina mjukis just nu. :wink:
    Trevlig baddag.

    Kram M,F&C


  3. Kommentar från: Anneli

    De är mysiga de byxorna. Badet i LA är bra tycker jag, Maja tycker att det är jättekul men inte längre så jättespännande efter att ha varit där ganska många gånger. Hoppas att Thailand ska ge lite mer wowfaktor. Hoppas ni får trevligt iallfall!


  4. Kommentar från: IaY

    Fina byxor!!! Jag har köpt dem till Alvin med matchande tröja och mössa. Toppenbra kläder att ha under overallen och även sköna att röra sig i på förskolan!
    Ha det så mysigt i vattnet, trevlig helg!


  5. Kommentar från: Annika

    Vad kul! Hoppas ni får en blöt och mysig dag. Återkom med recenssion!

    Kram.


  6. Kommentar från: Vardagsglamour

    Älska mjukisar! Vissa jeans (t ex POPs modell Slim) går ju inte att leka i. Särskilt inte under en overall med galonbyxor över… De här velourmjukisarna var SÅÅ ffina! Jag älskar mina från H&M L.O.G.G. Inte randiga men så sköna och mjuka och fina. :-)


  7. Kommentar från: Cybertjejen

    Velourbyxor kan man nog inte få för många av





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(