Helgens projekt

090928
Fest (mycket trevligt), pyjamasparty (barnen var väldigt nöjda och väldigt trötta när de kom hem igår eftermiddag – ett gott betyg) och lite nyttigheter är vad vi ägnade helgen åt. Pär har slitit med jordborren både lördag och söndag (jag har tagit rollen som arbetsledare, alla ska ju göra det de är bäst på, inte sant?), för nu ska det där ”provisoriska trådstaketet” som vi satte upp i trädgården för snart tre-och-ett-halvt år sedan bort och ersättas med samma sorts staket som på resten av tomten. Det har tagit sin lilla tid, men till vårt försvar måste jag säga att tomten är relativt stor (999 m2) och det fanns inte staket eller plank någonstans när vi flyttade hit.

Tidigare har en massa barrträd/buskar och annat skräp röjts undan där staketet ska stå, och vi har även fyllt på med jord och lagt ut gräsfrön. Ett antal plintar är nu på plats och ett par plintar för ett cykelskjul har också ordnats under helgen. Första delprojektet klart – Check! :smile:

Denna veckas mission – Skor. Små skor, stora skor, höstskor, vinterskor, joggingskor. Familjens fötter är definitivt inte rustade för vinter. Än. Men snart så. Det lär bli en dyr historia.

6 kommentarer på “Helgens projekt”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cissi

    Ja vinterskor är inte billigt… Särskilt inte om man vill ha schyssta grejer som håller tätt och är varma, och det vill man ju:)

    Tycker ni är så bra på att hugga i och fixa med hus och tomt! Här hemma händer inte mycket och vi har bara ett barn! Vi har förvisso bara bott tre månader i huset, men ändå…

    Och superfina bilder nedan!

    KramC


  2. Kommentar från: Sara

    Usch ja, vinterskor är ju en dyr historia. Hittills i höst har jag köpt tre par vinterskor till J och två par höstskor. K har fått nya vinterstövlar, nya joggingskor och två par nya finskor. Det blir ju sådär när fötterna växer så det knakar och man vill ha olika skor till olika väder/tillfällen.
    De skor vi haft mest användning för är våra Viking Cherrox. De är kanonbra i lite kyligare slaskigt/blött väder. Funkar även i snö när det är lite kallare ute. Däremot är de kanske inte så snygga och då vill man ju även ha några finare fast ändå varma skor mer till vardags/fint. Alltså när man inte ska vara ute i snö el. regn. :smile:
    Och lilla J som såklart måste ha stadiga och bra skor har fått två par Kavat vinterskor. Två olika storlekar. Tror det blir bra. :wink:

    Tycker ni hinner med jätte mycket där hemma hos er. Här blir inte mycket gjort alls!!


  3. Kommentar från: Maria

    Ja skokontot har blivit maffigt, både mamman och dagiskillen är dyra i drift…


  4. Kommentar från: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

    Ja, det var riktigt skoj! :lol: Man får vara glad över det härliga vädret – friskt liksom :wink:


  5. Kommentar från: Jennifer [fotoblogg]

    Fina bilder det blev ! :)


  6. Kommentar från: Snäckan

    Vad duktiga ni varit!

    Huuu ja, skor är en dyr historia….

    kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(