Pyjamasbarn

090721
Något av det somrigaste jag vet är barn som är uppe alldeles för sent på ljusa varma sommarkvällar och leker i trädgården iklädda pyjamas. Kan det bli mer sommarlov?

Igår fick barnen en ny liten pojkkusin – Jens och Mimmi fick ett litet underverk ♥. Stort grattis! Vi ser fram emot att få träffa nytillskottet i familjen och tackar för att även Kasper (som aldrig kommer ha en chans att hinna med de stora kusinerna i familjen :wink: ) nu får någon att leka med :smile: . Alldeles strax ska jag åka ut till Linda för att träffa deras lilla prinsessa som nu hunnit bli två veckor gammal. Mycket bebisar – mysigt!

8 kommentarer på “Pyjamasbarn”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sara

    Ser härligt ut! Och vad mysigt med bebisar! :smile:


  2. Kommentar från: Linda

    Åh… vad mysigt med bebisar… hihi.


  3. Kommentar från: Annica

    Jättehärlig bild! Somriga barn… :)


  4. Kommentar från: Cecilia

    Härligt att få va ute på kvällen i pyjamas… får mig att tänka på alla sommarlov man haft, springandes i trädgården så länge man ville på kvällen (nästan i alla fall).


  5. Kommentar från: Lotta

    Han är så fin i sin coola pyjamas Theo! :)

    Magnus kläckte ur sig något påvägen hem från er häromkvällen. ”Vilka härliga barn de har!” (det är nog första gången jag hört honom säga något sådant).

    Sååå jag tror vi får umgås lite mer med er och mindre med vissa andra (som har dåligt inflytande på Magnus vad gäller barnfrågan!) haha :D

    Kram kram!


  6. Kommentar från: Karins fotoblogg

    Oj, vad mycket jag har missat! Såfina och härliga sommarbilder!! Och du är så duktig på att göra kollage! Kul att få lite exempelbilder fr ditt objektiv, jag är också sugen på ett nytt ljusstarkt normalzoom.
    Hoppas att du/ni fortsätter att ha en härlig sommar! Själva så drar vi iväg med husvagnen imorgon på en ca 1,5 veckor. Jag hoppas på soool! :)

    Kram!


  7. Kommentar från: annika

    Hej!
    Går ibland in och tittar på dina fina reseskildringar. I vintras var vi på Koh Lanta och vi blev stormförtjusta. Vi bodde på Klong dhao beach. Nästa vinter ska vi till Thailand igen men vill se något nytt, samtidigt som vi vill ha den lugna mysiga atmosfären som rådde på Koh lanta. Vi funderar på Koh Samui eller Khao Lak. Vi har två barn som kommer att vara 9 och 12 då. Vad tycker du? Går de ställena att jämföra med Koh Lanta tror du?
    Mvh Annika


  8. Kommentar från: Helen

    Härligt somrigt:) Här hemma är det tvärtom, barnen går i pyjamasen fram till lunch ibland. Sk. härliga sommarmorgnar…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(