Sommar i hamnen

090703
Spontanträff med Hannah & Nina i hamnen häromkvällen var ett alldeles underbart avbrott i sjukstugan som råder här hemma. Det var gaaaaanska skönt att komma utanför trädgården. Kvällen blev inte sämre av en riktigt god pasta med ryggbiff, en glass från Glassfabriken, underbar kvällssol, härligt vimmel på den där gigantiska gräsplätten vid vattnet som finns i vår stad och dit folk vallfärdar om somrarna, promenad i maklig takt och mycket prat och skratt. Det var precis vad jag behövde. Tack tjejer!

Lilleman är fortfarande inte helt hundra. I onsdags hade vi all-time-high beträffande feber för Kaspers del och febern gick inte ner med vanlig panodil. Värmen gör ju sitt till givetvis. Till sist gick febern ner med Ipren och igår morse var han helt feberfri till min stora förtjusning. På kvällen kom dock febern tillbaka igen och imorse blev det efter rådgivning ett besök hos vår barnläkare. Elakt virus blev domen – och det går dessvärre inte att behandla. Irriterad hals med blåsor och irriterade öron som säkerligen gör ganska ont, men nu har det gått så många dagar att doktorn trodde det skulle ge med sig i helgen. Vi hoppas på det!

Nu ska vi ge oss ner till sommarstugan där storebrorsan har semestrat ända sen i tisdags. Det har varit så tyst och tom här hemma. Bara ett barn hemma – hur kunde vi tycka att vi hade så fullt upp förut, när vi bara hade en :wink: ? Så fort man vänjer sig :love: . Theo har dock haft fantastisk härliga härliga dagar, eller vad sägs om besök på järnvägsmuseum, åka karuseller på Folkets Park, utomhusteater, fiska, picknick, vattenkrig, bus med storkusinen och massor av mys med farmor & farfar. Men nu vill vi ha hem honom igen! Och för Kaspers del spelar det ju ingen större roll var han är lite krasslig någonstans – snarare mår troligen både han och jag bra av lite miljöombyte. So long!

8 kommentarer på “Sommar i hamnen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: carina40

    Hoppas ni får en skön ledighet o att Kasper kryar på sig. Nu tar jag semester o imorgon bitti styr vi bilen mot Smygehuk. Ska bli så härligt
    Kram Carina


  2. Kommentar från: Lotta

    Härliga bilder! Ser så underbart skönt ut! :)

    Men vad synd om lille Kasper! Stackaren!!! :( Hoppas han kryar på sig snart!

    Kram kram!


  3. Kommentar från: hemmabloggaren

    Ååå va mysigt det ser ut, måste ta igen lite tid med mina vänner när jag får semester. Den här våren har varit helt hysterisk, ska bli så skönt med semester.

    Kram.


  4. Kommentar från: Birgit

    Det ser ut som en mysig kväll!
    Behövs barnledigt då o då!
    Kram mor


  5. Kommentar från: ulle_80

    Ah sa harligt det ser ut!!!!!


  6. Kommentar från: Karins fotoblogg

    Underbara bilder!!! Ser så härligt ut!

    Hoppas att lilleman är kryare nu!

    Kram


  7. Kommentar från: Cybertjejen

    Så härligt det ser ut!


  8. Kommentar från: ulricah

    Jisses, vilka underbara bilder!!!
    Kram Ulrica





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(