Pastellig sommarpresent

090619
Sommarlov! Igår gick Theo sin sista dag på dagis och nu har vi sommarlov i sisådär två månader. Det ska bli skönt att inte ha några tider att passa och förhoppningsvis kommer Theo få chans att träffa sin dagiskompisar på lekträffar ändå, så att abstinensen inte blir alltför stor :smile: . Igår lämnade vi en liten symbolisk sommarpresent till personalen i fina pastellfärger – sommarfika med saft ifrån Lagerhaus och muffins med vit choklad och hallon som vi bakat i söta prickiga muffinsformar från Åhléns. Till detta hade jag gjort ett litet enkelt kort med en somrig bild på Theo från semestern. Ett litet, men välment bevis på uppskattning – Theo har turen att ha engagerade pedagoger som verkligen gillar sitt jobb, och det märks.

Idag firar vi midsommar med våra bästa vänner. Det blir jakt efter jordgubbar nu på förmiddagen, dans runt midsommarstången i eftermiddag och därefter traditionell midsommarbuffé. Och troligtvis sedvanligt kaos med ungar och hundar överallt :wink: . Glad midsommar!

14 kommentarer på “Pastellig sommarpresent”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Liza

    VIlken rolig ide till present!!Kanske jag ta efter till nästa sommar till Wilmas pedagoger!Jag uppskattar även att du skriver pedagoger om oss och inte fröknar!!!


  2. Kommentar från: Linda

    Jättebra present!
    Ha nu en trevllig midsommar!


  3. Kommentar från: Helena

    Vilken mysig present. det hade jag blivit jätteglad för :-) och när det kommer från barn (är det ju menat) så är det extra kul!
    Trevlig midsommar!


  4. Kommentar från: mammaliv

    Hoppas ni haft en bra Midsommar idag!

    Förresten, är du nöjd med nya objektivet? :smile: Nyfiken!


  5. Kommentar från: CissiE

    Fin och personlig present! Den måste ha uppskattats!


  6. Kommentar från: jack

    Vad fint! Jag hade tänt göra något liknande men ångrade mig eftersom känslan är att förskolan inte är engagerad och att O blev biten (IGEN!) de sista dagarna. :/


  7. Kommentar från: hemmabloggaren

    Bra idé! Kanske snor den rakt av för att göra det enkelt för mig :D

    Hoppas ni haft en underbar midsommar. Kram.


  8. Kommentar från: Pia

    Toppenpresent och det är så kul med roliga muffinsformar!


  9. Kommentar från: carina40

    Åh vilken fin present. Kul ide´.
    Trädäcket blev ju jättefint. Roligt när man känner att man har nytta av det man gjort.
    Hoppas ni haft en skön midsommar
    Kram


  10. Kommentar från: MillaD

    Det later som en trevlig midsommar. Hoppas ni hade det bra! Vilken fin present till dagisfroknarna forresten. De dar flaskorna var ju for sota! Vi ska fixa nagot till Nils dagis nu eftersom hans allra sista dag innan han borjar skolan i host blir 9e Juli. Kanns lite konstigt minst sagt… kram


  11. Kommentar från: Anna

    Perfekt present. Vi hade oxå ätbara saker. Alltid uppskattat! Glad midsommar i efterskott och tack för en trevlig fika igår! Jag hade min nyinköpta jeanskreation på mig!! Kram


  12. Kommentar från: Cybertjejen

    Så fint!
    Nu fick jag lite inspiration till Cs fröknar (jag väljer att inte skriva pedagoger för hon har inte haft några under våren)


  13. Kommentar från: Linda J

    Tummen upp för föräldrar som du! Det gillar vi fröknar;)! Kram!


  14. Kommentar från: Belle

    Litet!? Oh my god! Det där var ju en jättefin present! Jag jobbar på förskola och hade jag fått en sån fin saftflaska och HEMBAKTA muffins hade jag blivit faaantastiskt glad!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(